Grillibroilerivartaat ja nektariinirelissiä

30 minuuttia
391 kcal

Broilerivartaat valmistuvat vain puolessa tunnissa, ja ne sopivat niin arkiruuaksi kuin viikonloppuvieraille tarjottavaksi.

Broilerin voi kypsentää joko grillissä tai uunissa.

© wichmann+bendtsen

Grillibroilerivartaat ja nektariinirelissiä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 punasipuli
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ punaista chiliä
  • 3 rkl omenaviinietikkaa
  • 2 tl sokeria
  • 2 nektariinia
  • merisuolaa
  • pippuria
  • 2 rkl kurpitsansiemeniä
  • 2 broilerin rintafilettä
  • 100 g friseesalaattia
  • 100 g suippokaalia

Kastike

  • 1 tl dijoninsinappia
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa

Koristeeksi

  • sitruunaruohoa tai sitruunamelissaa

Vartaiksi

  • 2 puutikkua

Valmistus

  • Viipaloi sipuli ja kuullota oliiviöljyssä. Hienonna chili ja sekoita joukkoon.

  • Lisää etikka ja sokeri. Kuumenna kunnes sokeri sulaa.

  • Lohko nektariinit, lisää pannulle ja kiehauta neste pois. Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Paahda kurpitsasiemenet kuumalla, kuivalla pannulla. Lisää teelusikallinen öljyä ja ripaus suolaa ja kaada siemenet jäähtymään talouspaperin päälle.

  • Paloittele broileri, pyöräytä öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla ja grillaa tai paista palat kypsiksi. Pujota tikkuihin.

  • Revi salaatti ja suikaloi suippokaali. Sekoita kastikkeen ainekset.

  • Jaa salaatti ja kaali lautasille. Ripottele kurpitsansiemenet päälle. Nosta broilerivartaat ja relissi viereen. Pirskota päälle kastiketta ja koristele annokset sitruunaruoholla tai sitruunamelissalla.

VINKKI! Relissiä voi tehdä myös omenasta ja sipulista tai paprikasta ja valkosipulista.


Newsletter background