Itämaiset broilerivartaat ja dippikasviksia
Herkullisia grillivartaita kanasta vihannestikkujen ja itämaisen dippikastikkeen kanssa – päivällinen on katettu!
Herkullisia grillivartaita kanasta vihannestikkujen ja itämaisen dippikastikkeen kanssa – päivällinen on katettu!
Liota varrastikkuja vedessä 10 minuuttia.
Sekoita misodipin ainekset. Notkista tarvittaessa tilkalla vettä. Pane jääkaappiin odottamaan.
Tee marinadi teriyakikastikkeesta, riisietikasta, seesamiöljystä, inkivääristä ja hunajasta.
Leikkaa broileri suupaloiksi ja kääntele palat marinadissa.
Kuumenna uuni 180 asteeseen. Työnnä palat tikkuihin ja kypsennä 6 minuuttia, käännä ja kypsennä vielä toiset 6 minuuttia.
Keitä marinadia kokoon ja voitele sillä kypsät broilerivartaat.
Leikkaa varsiselleri ja porkkanat tangoiksi ja tee kurkusta ja retikasta spiraaleja tai ohuita viipaleita. Jaa kasvikset lautasille, nosta broilerivartaat päälle ja koristele seesaminsiemenillä.
VINKKI: marinointi antaa makua!
Broilerista tulee mureampaa ja maukkaampaa, jos se saa marinoitua 2–8 tuntia ennen kypsentämistä.