Coleslaw suippokaalista

20 minuuttia
181 kcal

Coleslaw sopii täydellisesti esimerkiksi tulisten siipien tai nyhtöpossun lisukkeeksi. Anna kaalisalaatin maustua tovi ennen tarjoilua.

Coleslaw

COLESLAW – Tästä kesäisestä salaatista saa myös mukavasti A- ja C-vitamiinia.

© wichmann+bendtsen

Coleslaw suippokaalista

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 100 g (suippo)kaalia
  • 75 g porkkanaa

Kastike:

  • 1 dl ranskankermaa
  • 25 g majoneesia
  • ½ rkl omenaviinietikkaa
  • 1 tl hunajaa
  • ½ ripaus hieman dijonsinappia
  • Merisuolaa
  • Mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Suikaloi kaali ja raasta porkkanat.
  • Sekoita kastikeainekset keskenään ja sekoita kastike ja kasvikset.

VINKKI Voit tehdä kaksinkertaisen annoksen ja säilyttää kastikkeen ja kasvikset erillisissä astioissa jääkaapissa. Näin saat todella helpon salaatin kiireessä.

VINKKI Lisää kasvisten sekaan ensin vain kaksi kolmasosaa kastikkeesta, jotta voit arvioida, kuinka rapean tai täyteläisen lopputuloksen haluat.