Värikäs ja maukas bulguri-pestosalaatti

25 minuuttia
230 kcal

Rouskuvan raikas ja superterveellinen, kevyt bulgurisalaatti saa väriä retiiseistä ja kirsikkatomaateista ja sopii monien grilliruokien kaveriksi.

Bulgurisalaatti

BULGURISALAATTI – Täyttävä salaatti sopii -mainiosti grillibroilerin -lisukkeeksi. Tähteistä voi-loihtia uuden aterian -lisäämällä sekaan esimerkiksi -kikherneitä.

© wichmann+bendtsen

Värikäs ja maukas bulguri-pestosalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 dl bulguria
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 50 g retiisejä
  • 50 g rukolaa
  • 1½ rkl pestoa
  • Merisuolaa
  • Mustapippuria myllystä

Valmistus

  • Kypsennä bulguri pakkauksen -ohjeen mukaan ja anna jäähtyä.
  • Puolita tomaatit ja leikkaa retiisit ohuiksi siivuiksi. Asettele kasvikset ja bulguri tarjoiluastiaan.
  • Lisää joukkoon pestoa ja ripottele päälle suolaa ja pippuria.

VINKKI Jos haluat salaatista vieläkin kevyemmän version, käytä pestoa vain puolet ohjeen määrästä.

VINKKI Bulgurisalaattiin sopivat mainiosti myös avokado, herneet tai pinaatinlehdet.