Broileria ja kvinoatabboulehia

30 minuuttia
521 kcal

Broileri kvinoatabboulehin kanssa on terveellinen ja helposti valmistuva valinta illallispöytään. Tabbouleh tehdään yleensä bulgurista tai kuskusista, mutta kvinoassa on enemmän proteiinia, joten se pitää paremmin kylläisenä.

Broilerin koipia ja kvinoaa lautasella

Broileria ja kvinoatabboulehia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 100 g kvinoaa
  • 4 broilerin koipipalaa eli nuijaa
  • merisuolaa
  • 250 g erivärisiä kirsikkatomaatteja
  • pieni kourallinen minttua
  • pieni kourallinen korianteria
  • pieni kourallinen basilikaa

Vinaigrette:

  • 1 rkl dijoninsinappia
  • ½ dl valkoviinietikkaa
  • 2 dl neitsytoliiviöljyä
  • ripaus merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja jäähdytä siivilässä.

  • Ota broileri huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen kypsentämistä. Ripottele paloille suolaa ja kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 minuuttia.

  • Puolita tomaatit, silppua yrtit ja sekoita vinaigrette.

  • Kääntele tomaatit, yrtit ja 2 rkl vinaigrettea varovasti kvinoan joukkoon. Tarjoa lämpimien broilerinuijien kanssa.


Newsletter background