AVOKADOSALAATTI Kuumentamaton ruoka maistuu miedommalta kuin kypsennetty. Käytä reilulla kädellä mausteita ja anna ruoan hengittää hetki huoneenlämmössä ennen tarjoilua.
Katko parsoista kuivat kannat pois, paloittele parsat ja käytä 1 minuutti kiehuvassa vedessä. Jäähdytä kylmällä, juoksevalla vedellä.
Silppua kaali, puolita tomaatit ja viipaloi avokado.
Sekoita persilja- ja ruohosipulisilppu, sitruunamehu, suolaa ja pippuria rahkan joukkoon.
Sekoita kvinoa, suippokaali, parsa ja tomaatti varovasti nostellen. Jaa salaatti lautasille. Ripauta suolaa ja pippuria, lisää avokado ja krassi. Tarjoa kastike erikseen.
VINKKI Salaatin voi tehdä hyvissä ajoin jääkaappiin maustumaan. Lisää vain avokado ja krassi vasta juuri ennen tarjoilua. VINKKI Murustettu feta on hyvä proteiinilisä salaattiin.