Punakaalimehua ja mintunoksa
© wichmann+bendtsen

Raikas punakaalimehu

Punakaalia voi nauttia raakana, kypsennettynä, fermentoituna, keitoissa, salaateissa ja myös raikkaana mehuna. Terveellisestä punakaalimehusta saat runsaasti ravintokuitua ja kasviperäisiä ainesosia. Lisäksi mehu maistuu superhyvälle!

torstai 1. joulukuuta 2016 teksti M. Kreutzer ja A. Larsen

Inkiväärinen punakaalimehu

2 hengelle

½ punakaalia

50 g inkivääriä
minttua
2 appelsiinia
4 dl omenamehua

Kolmen päivän pehmeä paasto keventää oloa, antaa lisää energiaa ja vahvistaa immuunipuolustusta.

Valmistusohje

  • Pane ainekset tuoremehupuristimeen. 
  • Anna valmiin mehun seistä jääkaapissa tunnin ajan ja nauti kylmänä.

Vinkki! Mehu on hyvä mauste esim. keittoon tai lämpimään punakaaliin.

LUE MYÖS: 9 terveellistä ja herkullista punakaalisalaattia

Ravintosisältö/annos
Energiaa: 209 kcal
Proteiinia: 4,8 gRasvaa: 1,3 g
Hiilihydraattia: 48 g
Kuitua: 5,7 g

Punakaali on hyväksi terveydelle!

Lisää aiheesta

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee