Punakaalimehua ja mintunoksa
© wichmann+bendtsen

Raikas punakaalimehu

Punakaalia voi nauttia raakana, kypsennettynä, fermentoituna, keitoissa, salaateissa ja myös raikkaana mehuna. Terveellisestä punakaalimehusta saat runsaasti ravintokuitua ja kasviperäisiä ainesosia. Lisäksi mehu maistuu superhyvälle!

torstai 1. joulukuuta 2016 teksti M. Kreutzer ja A. Larsen

Inkiväärinen punakaalimehu

2 hengelle

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Aika yhteensä: 70 minuuttia - Vetoaika: 1 tunti

AINEKSET

50 g inkivääriä

minttua

2 appelsiinia

4 dl omenamehua

½ punakaalia

Valmistus

  • Pane ainekset tuoremehupuristimeen.
  • Anna valmiin mehun seistä jääkaapissa tunnin ajan ja nauti kylmänä.

Vinkki! Mehu on hyvä mauste esim. keittoon tai lämpimään punakaaliin.

Ravintosisältö/annos

Energiaa: 209 kcal

Proteiinia: 4,8 g

Rasvaa: 1,3 g

Hiilihydraattia: 48 g

Kuitua: 5,7 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee