Pinaattimuhennosta, munaa, lohta ja avokadoa

15 minuuttia
371 kcal

Pinaattimuhennosta, munaa, lohta ja avokadoa lounaaksi. Voiko terveellisempää ollakaan!

Kuva: Miklos Szabo

Pinaattimuhennosta, lohta, munaa ja avokadoa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

1 annos

  • 200 g babypinaattia
  • 2 tl ekstraneitsytoliiviöljyä
  • merisuolaa
  • 150 g kylmäsavulohta
  • 2 avokado
  • sitruunaa
  • mustapippuria myllystä
  • vesikrassia tai rucolaa
  • 2 tl valkoviinietikkaa
  • 2 iso kananmuna

Näin valmistat pinaattimuhennosta, lohta, munaa ja avokadoa

  • Huuhdo pinaatti, linkoa se tai valuta siivilässä. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää pinaatti ja ripaus suolaa. Kääntele pinaattia kattilassa, kunnes pinaatti menee kokoon. Kaada siivilään, painele liika neste pois.

  • Kokoa annos pinaatista, kylmäsavulohesta, avokadoviipaleista. Pirskota sitruunamenuja päälle ja pyöräytä annokseen myllystä mustapippuria.

  • Huuhtele krassi tai rucola. Taputtele kuivaksi talouspaperissa.

  • Keitä kananmuna löysäksi - anna kiehua 3 minuuttia tai valmista uppomuna:

  • Keitävettä kattilassa kananmunan uppokeittämiseen. Lorauta tilkka etikkaa veteen.

  • Riko kananmuna pieneen kulhoon tai kuppiin. Laske kanamuna varovasti veteen. Pidä vesi juuri kiehumaisillaan, se ei saa kiehua. Uppomuna on valmis 2 ½ minuutin jälkeen, jolloin muna on löysä.

  • Nosta muna reikäkauhalla annokseen. Lisää päälle ripaus suolaa ja vastajauhettua pippuria ja krassia tai rucolaa.

Vältätkö avokadoa, koska ajattelet sen lihottavan? Tarkista täältä lihottaako avokado.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background