Huuhdo pinaatti, linkoa se tai valuta siivilässä. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää pinaatti ja ripaus suolaa. Kääntele pinaattia kattilassa, kunnes pinaatti menee kokoon. Kaada siivilään, painele liika neste pois.
Kokoa annos pinaatista, kylmäsavulohesta, avokadoviipaleista. Pirskota sitruunamenuja päälle ja pyöräytä annokseen myllystä mustapippuria.
Huuhtele krassi tai rucola. Taputtele kuivaksi talouspaperissa.
Keitä kananmuna löysäksi - anna kiehua 3 minuuttia tai valmista uppomuna:
Keitävettä kattilassa kananmunan uppokeittämiseen. Lorauta tilkka etikkaa veteen.
Riko kananmuna pieneen kulhoon tai kuppiin. Laske kanamuna varovasti veteen. Pidä vesi juuri kiehumaisillaan, se ei saa kiehua. Uppomuna on valmis 2 ½ minuutin jälkeen, jolloin muna on löysä.
Nosta muna reikäkauhalla annokseen. Lisää päälle ripaus suolaa ja vastajauhettua pippuria ja krassia tai rucolaa.