Katkaraputäytteiset pinaattivohvelit
Vitamiinirikas pinaatti sopii ruokaisiin vohveleihin kuin nenä päähän. Kokeile herkullisia pinaattivohveleita maukkaan katkaraputäytteen kera. Sopii vaikka päivälliseksi.
Vitamiinirikas pinaatti sopii ruokaisiin vohveleihin kuin nenä päähän. Kokeile herkullisia pinaattivohveleita maukkaan katkaraputäytteen kera. Sopii vaikka päivälliseksi.
VOHVELIRAUTA KUUMAKSI – vohveliraudalla valmistuvat myös ruokaisat suolaiset vohvelit.
Hienonna tilli, sekoita jogurttiin ja lisää majoneesi, ripaus suolaa ja pippuria. Mausta sitruunamehulla. Valuta katkaravut ja painele ylimääräinen vesi pois talouspaperilla. Sekoita kastikkeeseen ja tarkista maku. Anna maustua jääkaapissa.
Valuta pinaatti. Sekoita vohveliainekset tasaiseksi taikinaksi.
Lämmitä vohvelirauta ja sipaise öljyllä. Levitä raudalle 1 dl taikinaa ja kypsennä noin 5 minuuttia. Paista 4 vohvelia.
Lusikoi katkaraputäyte vohveleille ja koristele annokset kirsikkatomaattilohkoilla, tillillä ja sitruunalla.
VINKKI! Tee katkaraputäyte ajoissa ja anna makujen tasaantua jääkaapissa.