Pinaattivohveleita ja lohta
Ihana lounasateria, joka on yhtä terveellinen kuin herkullinenkin!
Ihana lounasateria, joka on yhtä terveellinen kuin herkullinenkin!
Pane vohvelirauta lämpiämään siksi aikaa, kun valmistat taikinan.
Sekoita kaikki taikinan ainekset tehosekoittimessa.
Kaada vohveliraudalle hiukan öljyä ja lisää 2 rkl taikinaa raudan keskelle. Sulje kansi. Paista vohvelia muutama minuutti. Jatka, kunnes koko taikina on paistettu. Nosta vohvelit syrjään ja peitä pino foliolla, jotta se pysyy lämpimänä.
Keitä munat. Kananmunat tarvitsevat n. 7 minuuttia, viiriäisenmunat n. 2,5 minuuttia. Kuori ja halkaise munat.
Leikkaa lohi paloiksi. Hienonna tilli. Sekoita skyr, limettimehu, tilli, suola ja pippuri keskenään.
Pane lautaselle vohveleita ja niiden päälle lohipaloja, munanpuolikkaita, ituja ja tillikastiketta. Ripottele päälle hiukan suolaa.
Terveellistä ja hyvää
Lohessa on runsaasti omega-3-rasvahappoja, jotka lisäävät hyödyllisten ruuansulatusbakteerien määrää.