Pinaattivohveleita ja lohta

30 minuuttia
236 kcal

Ihana lounasateria, joka on yhtä terveellinen kuin herkullinenkin!

Leikkuulaudalla vohveleita ja lisukkeita

Pinaattivohveleita ja lohta

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 20 g tuoretta pinaattia
  • munaa
  • 48 g raejuustoa
  • ¾ rkl psylliumjauhetta
  • ¼ tl suolaa
  • ½ tl leivinjauhetta
  • rypsiöljyä paistamiseen

Lisäksi

  • ¾ munaa tai
  • 1⅔ viiriäisenmunaa
  • 70 g lämminsavulohtatuoretta tilliä
  • 20 g skyriä
  • 20 g ricottajuustoa
  • ½ limetin mehu
  • suolaa ja pippuriatuoreita ituja

Valmistus

  • Pane vohvelirauta lämpiämään siksi aikaa, kun valmistat taikinan.

  • Sekoita kaikki taikinan ainekset tehosekoittimessa.

  • Kaada vohveliraudalle hiukan öljyä ja lisää 2 rkl taikinaa raudan keskelle. Sulje kansi. Paista vohvelia muutama minuutti. Jatka, kunnes koko taikina on paistettu. Nosta vohvelit syrjään ja peitä pino foliolla, jotta se pysyy lämpimänä.

  • Keitä munat. Kananmunat tarvitsevat n. 7 minuuttia, viiriäisenmunat n. 2,5 minuuttia. Kuori ja halkaise munat.

  • Leikkaa lohi paloiksi. Hienonna tilli. Sekoita skyr, limettimehu, tilli, suola ja pippuri keskenään.

  • Pane lautaselle vohveleita ja niiden päälle lohipaloja, munanpuolikkaita, ituja ja tillikastiketta. Ripottele päälle hiukan suolaa.

Terveellistä ja hyvää

Lohessa on runsaasti omega-3-rasvahappoja, jotka lisäävät hyödyllisten ruuansulatusbakteerien määrää.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background