- Pane vohvelirauta lämpiämään siksi aikaa, kun valmistat taikinan.
- Sekoita kaikki taikinan ainekset tehosekoittimessa.
- Kaada vohveliraudalle hiukan öljyä ja lisää 2 rkl taikinaa raudan keskelle. Sulje kansi. Paista vohvelia muutama minuutti. Jatka, kunnes koko taikina on paistettu. Nosta vohvelit syrjään ja peitä pino foliolla, jotta se pysyy lämpimänä.
- Keitä munat. Kananmunat tarvitsevat n. 7 minuuttia, viiriäisenmunat n. 2,5 minuuttia. Kuori ja halkaise munat.
- Leikkaa lohi paloiksi. Hienonna tilli. Sekoita skyr, limettimehu, tilli, suola ja pippuri keskenään.
- Pane lautaselle vohveleita ja niiden päälle lohipaloja, munanpuolikkaita, ituja ja tillikastiketta. Ripottele päälle hiukan suolaa.
Terveellistä ja hyvää
Lohessa on runsaasti omega-3-rasvahappoja, jotka lisäävät hyödyllisten ruuansulatusbakteerien määrää.