Mango-kookos-inkivääriraakakakku

30 minuuttia
559 kcal

Herkullisen hedelmin täytetyn raakakakun maku vie kielen mennessään – ja lisäksi kakku on kaunis katsella.

Kukilla koristeltu mango-kookos-inkivääriraakakakku

IHANA RAAKAKAKKU – maistuu mangolta, kookokselta ja inkivääriltä.

© wichmann+bendtsen

Mango-kookos-inkivääriraakakakku

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

Pohja

  • 33 g manteleita
  • 4 kivetöntä taatelia
  • tl merisuolaa
  • ¼ tl vaniljajauhetta

Valkoinen kerros

  • 50 g cashewpähkinöitä
  • ¼ sitruunan mehu
  • ⅓ dl kookoshiutaleita
  • ¼ dl juoksevaa hunajaa
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • ¼ tlk kookosmaitoa, paksua osaa

Keltainen kerros

  • iso, kypsä mango
  • ½ rkl kookosöljyä
  • 5 g inkivääriä
  • 16 g cashewpähkinöitä
  • ⅓ rkl hunajaa

Lisäksi

  • ½ passiohedelmää
  • syötäviä kukkia

Valmistus

  • Pane cashewpähkinät likoon pariksi tunniksi.
  • Hienonna mantelit tehosekoittimessa. Lisää taatelit, suola ja vaniljajauhe ja sekoita, kunnes massa on kiinteää ja tasaista.
  • Laita leivinpaperi irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on 20 cm. Painele taatelimassa vuokaan. Laita vuoka kylmään muiden kerrosten valmistamisen ajaksi.
  • Sekoita tehosekoittimessa valkoisen kerroksen aineksia 2–5 min. Kaada seos vuokaan ja laita tunniksi pakastimeen.
  • Halkaise mango ja poista kivi. Kaavi hedelmäliha kuorista ja kiven pinnasta. Sulata kookosöljy. Valmista keltainen kerros tehosekoittimessa ja laita vuoka pakastimeen vähintään 3 tunniksi.
  • Ota kakku pakastimesta 20 minuuttia ennen tarjoilua. Koristele kukilla ja passiohedelmällä.

Lue lisää terveellisistä leivonnaisista.