Keittokuuri - kylmä vadelmakeitto
© wichmann+bendtsen

Kylmä vadelmakeitto

Maukas ja terveellinen vadelmakeitto sopii hyvin aamiaiseksi tai iltapäivän välipalaksi.

torstai 3. marraskuuta 2016 teksti Anne Larsen & Martin Kreutzer

Kylmä vadelmakeitto

1 annos/4-5 dl 

150 g tuoreita tai pakastettuja vadelmia
2 dl mantelimaitoa
1 dl kookosvettä
1 rkl mantelivoita
1 tl raastettua inkivääriä
sitruunaa
vaniljaa maun mukaan

Vadelmakeiton valmistus

  • Soseuta kaikki aineet paitsi sitruuna. 
  • Lisää sekoittimeen pari jääpalaa, jos syöt keiton heti. 
  • Jos et halua syödä vadelmansiemeniä, siivilöi keitto vatkaten sitä samalla, niin keitosta tulee silkinsileää. 
  • Mausta sitruunalla ja lisää halutessasi myös ripaus vaniljaa (vaniljatangon sisusta).
  • Nauti kylmänä.
Ravintosisältö/annos
Energiaa: 373 kcal
Proteiinia: 11,1 g
Rasvaa: 20,2 g

Hiilihydraattia: 42,2 g
Kuitua: 11,2 g


Lisää aiheesta


Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee