Nauti kauniista karhunvatukoista

Mustansiniset karhunvatukat kaunistava annoksen kuin annoksen. Nauti kauniista karhunvatukoista sellaisenaan ja KUNTO PLUS -lehden 4 herkullisen reseptin tavalla.

keskiviikko 16. syyskuuta 2015 teksti A. Larsen

Synkän sävyiset sulottaret

Karhunvatukat ovat parhaimmillaan silloin, kun ne ovat täysin kypsiä, mustia ja pehmeitä. Useimmat karhunvatukkalajikkeet menestyvät vain eteläisimmässä Suomessa, mutta siperialainen karhunvadelma pärjää pohjoisemmassakin. Pohjolassa karhunvatukkasato kypsyy elokuusta lokakuuhun, mutta varmimmin niitä saa hyvinvarustetuista elintarvikeliikkeistä. Jos karhunvatukkaa ei ole saatavana, boysenmarjakin toimii.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee