Karhunvatukka-semifreddo

Karhunvatukkajäädyke eli italialaisittain semifreddo sisältää islantilaista skyriä.

keskiviikko 16. syyskuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Karhunvatukkajäädyke

2 annosta

3 keltuaista
50 g sokeria
1 vaniljatanko
3 valkuaista
50 g sokeria
1,5 dl kuohukermaa
200 g skyriä tai rahkaa
250 g karhunvatukoita


Valmistus

  • Tarvitset 3 kulhoa. Vatkaa 1. kulhossa keltuaiset, sokeri ja vanilja vaaleaksi vaahdoksi.
  • Vatkaa 2. kulhossa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.
  • Vaahdota 3. kulhossa kerma löysäksi vaahdoksi.
  • Yhdistä kaikki kolme vaahtoa, lisää marjat ja skyr. Vuoraa vuoka tuorekelmulla.
  • Kaada jäädykemassa vuokaan ja peitä se kelmulla.
  • Pakasta vähintään 4 tuntia.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee