Karhunvatukka-semifreddo

4,5 tuntia
119 kcal

Karhunvatukkajäädyke eli italialaisittain semifreddo sisältää islantilaista skyriä.

Karhunvatukkajäädyke

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 3 keltuaista
  • 50 g sokeria
  • 1 vaniljatanko
  • 3 valkuaista
  • 50 g sokeria
  • 1 dl kuohukermaa
  • 200 g skyriä tai rahkaa
  • 250 g karhunvatukoita

Valmistus

  • Tarvitset 3 kulhoa. Vatkaa 1. kulhossa keltuaiset, sokeri ja vanilja vaaleaksi vaahdoksi.

  • Vatkaa 2. kulhossa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

  • Vaahdota 3. kulhossa kerma löysäksi vaahdoksi.

  • Yhdistä kaikki kolme vaahtoa, lisää marjat ja skyr. Vuoraa vuoka tuorekelmulla.

  • Kaada jäädykemassa vuokaan ja peitä se kelmulla.

  • Pakasta vähintään 4 tuntia.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background