Pavlova loppukesän marjoista
Tämä on yksi ylivoimaisista suosikkiresepteistämme. Paljon marjoja – ja vähemmän kaloreita kuin monissa muissa jälkiruoissa.
Tämä on yksi ylivoimaisista suosikkiresepteistämme. Paljon marjoja – ja vähemmän kaloreita kuin monissa muissa jälkiruoissa.
VINKKI On tärkeää, että valkuaisia vatkataan, kunnes sokeri on täysin liuennut. Voit testata tätä hieromalla massaa kahden sormen välissä. Jos tunnet vielä sokerikiteitä, jatka vatkaamista.
VINKKI Jos haluat luksusversion, lisää marenkimassaan 100 g marsipaania.
VINKKI Marenkipohjan voi leipoa etukäteen, mutta se ei siedä kosteutta, joten se on säilytettävä paperipussissa tai tiiviisti suljetussa astiassa.
VINKKI Kesäisen pavlovan voi kruunata myös esimerkiksi mansikoillta, vadelmilla ja herukoilla.