Mustikkaiset jäätelöpuikot

4,30 tuntia
81 kcal

Mustikka kelpaa miltei mihin vain, mutta erityisen hyvin se sopii makeisiin herkkuihin. Kokeile mustikkaisia jäätelöpuikkoja, niin tiedät, miten mustikka toimii kylmänä!

Mustikkaiset jäätelöpuikot

JÄÄTELÖPUIKKOIHIN SOPIVAT KAIKKI KESÄN MARJAT. Kokeile erilaisia marjasekoituksia ja hunajan tilalla vaihteluna vaahterasiirappia.

© wichmann+bendtsen

Mustikkaiset jäätelöpuikot

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kappaletta

  • 2 jäätelömuottia
  • 2 jäätelötikkua

Hilloke

  • 60 g mustikoita
  • ¼ dl vettä
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • ½ rkl hunajaa

Jäätelömassa

  • 1 dl rahkaa tai paksua jukurttia
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • ½ rkl hunajaa

Valmistus

  • Sekoita hillokeainekset kattilassa, kiehauta ja jäähdytä.
  • Sekoita jäätelömassan ainekset.
  • Täytä jäätelömuotit vuorotellen ruokalusikallisella jäätelömassaa ja ruokalusikallisella hilloketta.
  • Paina tikut massan sisään ja laita puikot pakastimeen vähintään 4 tunniksi.

VINKKI! Käytä jäätelömuotit nopeasti kuumassa vedessä jos jäätelöt eivät tahdo irrota.