Avokado-suklaatryffelit

25 minuuttia
131 kcal

Avokado tuo näihin konvehteihin sekä terveellisiä rasvoja että täyteläisen pehmeää koostumusta. Herkulliset konvehdit ovat superhelppoja ja nopeita valmistaa.

Avokado-suklaatryffelit

AVOKADO-SUKLAATRYFFELIT. Pienet pallerot ovat terveellisiä, täyteläisiä ja täysin vastustamattomia.

© wichmann+bendtsen

Avokado-suklaatryffelit

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 KPL

  • g tummaa suklaata (70 %)
  • ¼ avokado
  • ⅓ rkl akaasiahunajaa
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • ⅓ rkl kaakaojauhetta
  • ¼ ripaus merisuolaa

Kuorrute

  • 16 g tummaa suklaata (70 %)
  • ⅓ rkl pistaasipähkinöitä

Valmistus

  • Sulata suklaa. Sekoita suklaa ja muut ainekset monitoimikoneessa tai minisilppurissa tasaiseksi, täyteläiseksi massaksi.
  • Muotoile massasta 12 pientä konvehtia ja kuorruta ne sulatetulla suklaalla.
  • Ripottele päälle rouhittuja pistaasi­pähkinöitä ja säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä rasiassa.

Vinkkiä

  • Kokeile lakritsijauhetta tryffeleissä, jos haluat hieman erilaisen makuelämyksen.
  • Konvehdit voi myös pakastaa.