Terveellisiä reseptejä Aamiainen Terveellin... Terveellinen leipävanukas, rahkaa ja viikunoita 20 minuuttia 370 kcal Valmista aamiaiseksi lämmin, kaunis ja täyttävä leipävanukas yli jääneestä ruisleivästä. Mausta vaniljajauheella ja hunajalla ja koristele kauniisti. Teksti: Signe Moesby Leth 25. lokakuuta 2024 PERINTEINEN LEIPÄVANUKAS uutena versiona ruisleivästä valmistettuna. Maistuu hyvältä ja tekee hyvää vatsalle. © wichmann+bendtsen Uudenlainen leipävanukas Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 5 viipaletta ruisleipää 5 dl vettä ½ tl vaniljajauhetta 1½ rkl hunajaa 1 ripaus merisuolaa Päälle 1 dl rahkaa 1 viikuna 2 rkl kookoslastuja Yrttejä maun mukaan Valmistus Murenna ruisleipä kattilaan, lisää vesi, vaniljajauhe, hunaja ja merisuola. Kiehauta ja sekoita, anna kiehua hiljalleen 10–15 minuuttia. Maista ja lisää hiukan vettä, jos leipäseos tuntuu liian paksulta. Viipaloi viikuna. Jaa leipävanukas annoskulhoihin ja koristele rahkalla, viikunalla, kookoslastuilla ja maun mukaan yrteillä. RuisleipäRahkaKookos