Kaurapuuro marjoilla ja mantelirouheella

5 minuuttia
323 kcal

Kaurapuuro on erinomaisen terveellinen aamupala, ja tässä reseptissä se saa lisää makua marjoista, kanelista ja vaniljasta – ja valmistuu viidessä minuutissa.

Lautasella kaurapuuroa, joka on maustettu marjoilla ja manteleilla.

KAURAPUUROA MARJOILLA JA MANTELIROUHEELLA Viikonloppuisin kaurapuurosta voi tuunata astetta ylellisemmän herkkuaamiaisen esimerkiksi erilaisilla pähkinöillä ja lorauksella siirappia.

© wichmann+bendtsen

Kaurapuuro marjoilla ja mantelirouheella

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 4 dl vettä
  • kanelia
  • vaniljajauhetta
  • 2 kourallinen manteleita
  • 2 kourallinen marjoja

Valmistus

  • Kuumenna vesi ja kaurahiutaleet kiehuvaksi. Mausta ripauksella kanelia ja vaniljaa. Hauduta puuro kypsäksi miedolla lämmöllä kannen alla.
  • Rouhi mantelit.
  • Koristele puuroannokset mantelirouheella ja marjoilla.

VINKKI: Keitä puuro maitoon tai lisää kuuman puuron joukkoon haarukalla vatkattu muna pari minuuttia ennen tarjoilua, niin pärjäät puurolla pitkälle päivään.