Kevennä korvaamalla tärkkelys

Käytä kesäkurpitsasiivuja lasagnelevyjen sijaan ja vaihda riisi kukkakaaliin. Vihannesten syöminen tärkkelyksen sijaan hoikistaa, kun kaloreiden sijaan saat hyviä, täyttäviä kuituja!

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

Hyvästi tärkkelys, tervetuloa vihannekset! Näin kuuluu Kunto Plussan Adios allit bootcampin ravintoperiaate. Meiltä saat 5 vaihtoehdotusta.

Ei tarvitse luopua lempiruuistaan, vaikka laihduttaakin. Sen sijaan kannattaa kyllä vaihtaa tärkkelykset vihanneksiin. Spagetin voi vaihtaa raastettuun kesäkurpitsaan ja nipistää ison osan energiasta.

Korvausehdotukset

PASTA: Korvaa raastetulla kesäkurpitsalla (muista puristaa liiat nesteet ennen käyttöä), suikaloidulla suippo-, puna-, valko- tai ruusukaalilla, pienillä pinaatinlehdillä tai salaattisuikaleilla.

Vihannessorvi on korvaamaton apu kasvisspagetin valmistuksessa! Nyt saat vihannessorvin sekä 3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä hintaan 14,90 €!

RIISI: Korvaa kukka- tai parsakaalilla, joka ajat hienoksi monitoimikoneessa.

LEIPÄ: Voileivissä tai hampurilaisissa: Korvaa viipaleiksi leikatulla kesäkurpitsalla.

WRAPIT: Korvaa suippo-, valko- tai muun isolehtisen kaalin lehdillä.

LASAGNELEVYT: Korvaa paistetuilla munakoisoviipaleilla, sienillä tai kesäkurpitsalla.

LAIHDU HELPOSTI 1 KILO KUUSSA

Haluaisitko laihtua muutaman kilon? Se on helpompaa kuin uskotkaan! Voit laihtua kilon kuussa vaihtamalla pastan ja riisin terveelliseen ja gluteenittomaan kesäkurpitsa-, porkkana- tai punajuurispagettiin (link). Laihtumisen lisäksi saat muitakin terveyshyötyjä, kuten tasapainoisemman suoliston ja alentuneen tulehdusriskin. Kaikki tämä vihannessorvia käyttämällä! Nyt saat vihannessorvin sekä 3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä hintaan 14,90 €!

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee