Sushi - terveellistä ja hyvää

Sushia on hauska tehdä itse, ja lopputulos tulee takuulla halvemmaksi kuin valmiina ostaen. Herkullisista sushirullista saa vieläkin terveellisempiä vaihtamalla valkoisen sushiriisin tilalle kuitupitoisemman vaihtoehdona. Täältä saat neljä sushiohjetta, joilla teet ostosushiakin parempia herkkuja!

Bulgur-lohi-parsa-meloni-tillimaki vasemmalla.

Sushivinkkejä

  • Mitä kalaa?Tee sushi aina tuoreesta merikalasta. Jos haluat varmistaa, etteivät lohi tai tonnikala varmasti sisällä loisia, voit pakastaa niitä vuorokauden verran ennen käyttöä. Jos haluat käyttää kalan illalla, ota se jääkaappiin sulamaan aamulla.
  • Wasabin sekoittaminen soijaanMittaa wasabi kulhoon, lisää tilkka soijakastiketta. Sekoita tahna tasaiseksi. Lisää sitten soijakastiketta ohjeen mukaan. Mitä enemmän soijakastiketta sitä miedompi seos. HUOM! Voit mainiosti käyttää vähäsuolaista soijakastiketta.
Newsletter background