Sushi - terveellistä ja hyvää

Sushia on hauska tehdä itse, ja lopputulos tulee takuulla halvemmaksi kuin valmiina ostaen. Herkullisista sushirullista saa vieläkin terveellisempiä vaihtamalla valkoisen sushiriisin tilalle kuitupitoisemman vaihtoehdona. Täältä saat neljä sushiohjetta, joilla teet ostosushiakin parempia herkkuja!

Bulgur-lohi-parsa-meloni-tillimaki vasemmalla.

Sushivinkkejä

  • Mitä kalaa?Tee sushi aina tuoreesta merikalasta. Jos haluat varmistaa, etteivät lohi tai tonnikala varmasti sisällä loisia, voit pakastaa niitä vuorokauden verran ennen käyttöä. Jos haluat käyttää kalan illalla, ota se jääkaappiin sulamaan aamulla.
  • Wasabin sekoittaminen soijaanMittaa wasabi kulhoon, lisää tilkka soijakastiketta. Sekoita tahna tasaiseksi. Lisää sitten soijakastiketta ohjeen mukaan. Mitä enemmän soijakastiketta sitä miedompi seos. HUOM! Voit mainiosti käyttää vähäsuolaista soijakastiketta.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background