Voiko avokadoa pakastaa?

Ravitsemuksen asiantuntijat vastaavat.

torstai 4. helmikuuta 2016

Kysymys:

Voiko avokadoa pakastaa?

Vastaus:

Voi hyvinkin. Pakasta siis avokado, ennen kuin joudut heittämään ruskeiksi muuttuneet puolikkaat roskiin.


Toimi näin:

  • Pese ja halkaise avokadot, jotka haluat pakastaa.
  • Ripottele halkaistuille pinnoille limetti- tai sitruunamehua.
  • Pane avokadot tiiviisti suljettaviin pusseihin ja pakastimeen.
  • Voit myös soseuttaa avokadon lihan sitruunamehun kera ja pakastaa ilmatiiviissä rasiassa.

 

Kun käytät pakastetut avokadot:

Avokadot voi hyvin pakastaa myös soseena. Jos pakastat avokadot puolikkaina ja sulatat ne, koostumus ei ole aivan entisensä. Ne eivät enää sovi viipaleiksi leivän päälle tai kuutioiksi salaattiin, vaan avokadot tulee joka tapauksessa soseuttaa guacamoleksi tai
muuksi dipiksi sulatuksen jälkeen. Pakastettu avokado sopii siihen tarkoitukseen täydellisesti.

Oletko sinäkin avokadon ystävä? Lue, miksi avokadolla herkuttelussa ei tarvitse ujostella


--- 

KUNTO PLUS suosittelee:

Ruokapäiväkirja sisältää yli 700 terveellistä ja kevyttä ruokaohjetta, jotka auttavat sinua kohti terveitä elintapoja.

Kokeile Ruokapäiväkirjaa 5 päivää ilmaiseksi

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee