Tällä vatsatreenillä saat parhaat tulokset

Kukapa ei haluaisi vahvoja ja kauniita vatsalihaksia! Kokeile supertehokkaita harjoitteita, niin sixpack on askeleen lähempänä.

Nainen, jolla on sixpack

Kesä on tulossa, ja monet haaveilevat vahvoista ja kauniista vatsalihaksista, joita kelpaa esitellä rannalla. Samoin talviaikaan monella on sama haave, vaikka silloin vatsa onkin piilossa lämmittävän villatakin alla. Miten siis saa kauniin ja vahvan vatsan?

Tämä harjoite on samantyyppinen kuin sinulle luultavasti jo entuudestaan tutut vatsalihasharjoitteet. Sitä on kuitenkin muokattu hieman, mikä tekee siitä supertehokkaan harjoitteen sixpackin tavoittelijalle.

Tiedät varmaankin jo entuudestaan vatsalihasharjoitteen nimeltä "venäläinen kierto", joka saa vatsalihakset polttelemaan mukavasti. Saat harjoitteesta vielä tehokkaamman, kun nostat jalat irti alustasta ja otat rinnan päälle lisäpainon. Teho on taattu!

Istu alustalle polvet koukussa, jalkaterät yhdessä ja nosta jalat irti alustasta. Jännitä vatsaa, niin tasapaino pysyy paremmin. Pidä rinnan edessä kuntopalloa, kahvakuulaa tai levypainoa ja käännä ylävartaloa puolelta toiselle. Katso suoraan eteenpäin.

Pidä ylävartalo noin 45 asteen kulmassa alustaan, jolloin et istu liian pystyssä tai makaa alustalla, jolloin vatsa ei aktivoidu. Muista jännittää vatsaa harjoituksen aikana. Tehokas harjoite treenaa samalla myös tasapainoa ylläpitäviä lihaksia.

Tee harjoitetta 3 x 15 toiston sarjat.

Katso videolta, miten harjoite tehdään oikein!

Kertyykö sinullakin ylimääräinen energia helposti vatsanseudulle? Silloin nämä harjoitteet sopivat juuri sinulle!