24 kyykkyharjoitetta joulukuussa

Muista reisiäsi ja peppuasi – ja anna itsellesi kaikkien aikojen paras joululahja! Pane reitesi laulamaan hoosiannaa tekemällä kyykkytreeni joulukuun jokaisena päivänä jouluaattoon asti. Joululahjaksi saat sutjakammat reidet ja kiinteämmät pakarat.

Nainen tekee kyykkyä

VOIMAA JA LIIKKUVUUTTA KYYKYILLÄ Oikealla tekniikalla tehdyt kyykyt vahvistavat paitsi reisiä ja pakaroita myös luustoa ja polvia ja kehittävät lisäksi koko kehon liikkuvuutta.

© Jacob Helbig

Tänä vuonna loimme aivan erityisen kalenterin. Tarjoamme treenikalenterin, jossa on jokaiselle päivälle uusi, haastava kyykkyharjoite. 24 päivässä saat entistä vahvemmat reidet ja pakarat.

Erilaiset kyykyt ovat tehokkaita harjoitteita, sillä ne aktivoivat lähes kaikkia lantion, reisien ja pakaroiden alueen lihaksia eli kehon suurimpia lihaksia. Näiden lihasten kehittäminen ja vahvistaminen kiihdyttää lihaskudosta kasvattavien hormonien tuotantoa, mikä tehostaa aineenvaihduntaa lihasmassan lisääntyessä.

Oikein tehtynä kyykyt vahvistavat myös luustoa ja polvia, ja myös kehon elastisuus ja liikkuvuus paranee. Kyykyt siis lisäävät kehon nopeutta ja voimaa, tehostavat aineenvaihduntaa ja pienentävät luunmurtumien riskiä – mikä muu kalenteri voi luvata yhtä paljon hyvää?