Unelmavartalo 10 minuutin treenillä

Ajattele, jos treeniin menisi aikaa vain 10 minuuttia! Usko pois, se onnistuu – kun vain treenaat täysillä!

maanantai 13. kesäkuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

Koko kehon treeniin tarvitaan vain 10 minuuttia. Enää et voi käyttää kiirettä tekosyynä jättääksesi kuntoilun väliin!

Näin KUNTO PLUSsan bootcamp toimii

Kun teet ohjleman harjoitteet täydellä teholla, jo 10 minuuttia treeni viidesti viikossa riittää antamaan puhtia lihaksille ja sulattaa ylimääräistä rasvaa. Treeni on todellakin tehtävä voimien äärirajoilla, mutta kyse on kuitenkin vain kymmenestä minuutista!

Ohjelmassa on 10 harjoitetta, jotka vahvistavat koko kehoa. 10 minuutissa, saat käytyä läpi kaikki kehon suuret lihasryhmät. Useimmat harjoitteet aktivoivat mahdollisimman monia lihaksia kerralla. Näin säästyy aikaa ja samalla varmistat, että lihaksistosi kehittyy ja vahvistuu kokonaisvaltaisesti.

Koko kehon bootcamp

Treenin ansiosta aineenvaihduntasi tehostuu tunneiksi treenin jälkeenkin, kun elimistö korjaa rankan treenin aiheuttamia pieniä "vaurioita". Kun verensokerisi on tasapainossa, elimistösi polttaa tehokkaasti myös rasvaa.

KUNTO PLUSsan tilaajat voivat ladata ohjelman linkistä

Etkö vielä ole tilaaja? Tilaa lehti nyt, niin voit ladata ohjelman.


---

KUNTO PLUS suosittelee

Saatko liikaa kaloreita päivän mittaan? Halusitpa sitten pudottaa painoasi tai pysyä nykyisessä painossasi, KUNTO PLUS -lehden Ruokapäiväkirja on ihanteellinen väline ruokavalion ja päivittäisen energiansaannin tarkkailuun. 

Kokeile Ruokapäiväkirjaa 5 päivää ilmaiseksi

Treeniasulla on väliä!

Jos haluat saada enemmmän irti treenistä, treeniasun tulee olla toimiva ja siinä tulee olla mukava olla. Nyt voit saada hyvännäköisen ActiveFit-treeniasun, johon kuuluvat korkeavyötäröiset trikoot ja tyylikäs, väljä lyhythihainen treenipaita. Molemmat ovat pehmeää ja hengittävää materiaalia, joka tuntuu mukavalta yllä ja toimii treenissä. Tutustu tästä tarjoukseen, josta saat 24,90 eurolla ActiveFit-treeniasun ja 4 KUNTO PLUS -lehteä.

Korkeavyötäröisissä trikoissa voi treenata tarvitsematta pelätä, että ne eivät pysy päällä. Paidan hengittävä materiaali varmistaa, ettei se liimaannu selkään, ja väljän mallin saumat eivät hankaa ikävästi liikkuessa. Nyt voit saada treeniasun ja 4 KUNTO PLUS -lehteä, joista saat kannustusta terveelliseen elämäntapaan, tehokkaita treeniohjelmia ja herkullisia reseptejä, vain 24,90 eurolla.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee