Bootcamp: Unelmavartalo 10 minuutin treenillä

Ajattele, jos treeniin menisi aikaa vain 10 minuuttia! Usko pois, kiertoharjoittelutreenillä se onnistuu – kun vain treenaat täysillä!

Nainen tekee etunojapunnerruksia bootcampilla kuntopiirissä

10 harjoitetta, 10 hengästyttävä minuuttia – ja olet VALMIS (ja ihan valmista kamaa)!

© wichmann+bendtsen

KUNTO PLUS otti mallia armeijasta ja laati huipputehokkaan bootcamp-kiertoharjoitteluohjelman, joka tehostaa energiankulutusta ja muokkaa koko kehoa. Ohjelman voi tehdä missä vain, eikä välineitä tarvita muita kuin käsipainot.

Näin KUNTO PLUSsan bootcamp toimii

Kun teet ohjelman harjoitteet täydellä teholla, jo 10 minuuttia treeni viidesti viikossa riittää antamaan puhtia lihaksille ja sulattaa ylimääräistä rasvaa. Treeni on todellakin tehtävä voimien äärirajoilla, mutta kyse on kuitenkin vain kymmenestä minuutista!

Koko kehon kiertoharjoitteluohjelma

Ohjelmassa on 10 harjoitetta, jotka vahvistavat koko kehoa. 10 minuutissa, saat käytyä läpi kaikki kehon suuret lihasryhmät. Useimmat harjoitteet aktivoivat mahdollisimman monia lihaksia kerralla. Näin säästyy aikaa ja samalla varmistat, että lihaksistosi kehittyy ja vahvistuu kokonaisvaltaisesti.

10 harjoitetta 10 minuutissa

Treenaa näin

  • Tee jokaista harjoitetta 1 minuutti.
  • Jatka seuraavaan harjoitteeseen ilman taukoa.
  • Laita puhelimen, sykemittarin tai aktiivisuusrannekkeen ajanotto tai treenikello tai vaikka munakello piippaamaan minuutin väliein, niin voit keskittyä treeniin vilkuilematta kelloa.

Osassa harjoitteita käytetään käsipainoja. Vasta-alkajalle sopivat 3 kg painot ja enemmän treenanneelle 5 kg.

Kun treenaat täysillä, energiankulutuksesi pysyy korkealla tunteja treenin jälkeen.