Miksi orgasmin voi saada nukkuessa

Unen aikaiset orgasmit eivät suinkaan ole miesten yksinoikeus. Myös naiset voivat kiihottua nukkuessaan aina orgasmiin saakka.

Nainen nukkuu hymy huulilla

Orgasmin voi saada myös ilman kosketusta pelkän ajatuksen voimalla.

© iStock

Orgasmeja unten mailla

Kaikki näkevät unia, eivätkä seksuaalissävytteiset unet ole lainkaan tavattomia. Ne voivat myös siivittää unen näkijän nautinnon huipulle.

Samoin kuin miehet saattavat saada siemensyöksyn nukkuessaan, myös naiset voivat saada orgasmin unen aikana. Syynä saattaa olla eroottisesti kiihottava uni, mutta muitakin syitä on. Unen aikana verenkierto keskittyy pitämään liikkumattoman kehon lämpimänä, ja verenkierto on vilkasta myös sukuelimissä. Naisilla tämä tarkoittaa, että klitorikseen virtaava veri paisuttaa sitä, minkä aivot saattavat tulkita seksuaaliseksi kiihottumiseksi. Joskus tilanne kehittyy orgasmiin saakka. Jotkin tutkimukset osoittavat, että tietyn ruumiinosan ajatteleminen lisää aivojen aktiviteettia jopa enemmän kuin koskettaminen. Yölliset fantasiat siis saattavat laukaista orgasmin nukkuessa.

Nukutko liikaa vai liian vähän? Katso, paljonko unta SINÄ tarvitset

37 % naisista on keski-ikään mennessä kokenut orgasmin nukkuessaan. Unen aikaisia orgasmeja voi kokea jopa 3–4 kertaa vuodessa.

Oletko koskaan herännyt kesken eroottisen unen? Jos heräät valmiiksi latautuneena, viimeistele ihmeessä nautinto omin käsin! Lue, miksi itsetyydytys kannattaa ja miten se voi hyödyttää myös parisuhdetta.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background