10 tietä orgasmiin

Jokainen on oman seksielämänsä paras asiantuntija. Kysyimme kymmeneltä tavalliselta naiselta, miten he saavat parhaat orgasminsa, pyysimme kliiniseltä seksologilta selityksen niksien toimintaan ja kerromme, miten oppeja voi soveltaa itse.

1. Paine vatsaan

"Pyydän häntä painamaan alavatsaani rakastellessamme."

Selitys

Jos g-piste sijaitsee syvällä emättimen etuseinämässä, siihen voi muuten olla vaikea osua yhdynnässä. Painamalla alavatsaa g-piste painuu emättimessä olevaa penistä, dildoa tai sormia vasten, mikä selittää orgasmit.

Tee näin

G-pisteen sijainti on yksilöllinen, joten sitä voi joutua etsimään. Aloita paineella noin 10 cm navan alapuolelle ja vaihda painon paikkaa, jos piste ei heti löydy. G-pisteen löytymisen huomaa kyllä.

2. Lähellä muttei iholla

"Kun olen alasti, hän tulee lähelleni ja kuljettaa käsiänsä koko vartaloani pitkin kuitenkaan koskettamatta. Kiihotun valtavasti."

Selitys

Käsien liikutteleminen aivan ihon lähellä saa ihokarvat liikkeeseen, mikä tuntuu mukavana kutinana. Myös varsinaisen hyväilyn odotus saa kiihottumaan.

Tee näin

Auta häntä riisuutumaan (se on kivaa jo sinänsä). Asetu hänen eteensä, vie hänen hiuksensa taakse ja aloita "ilmahyväily" ohimoilta ja etene alaspäin. Mitä hitaammin, sen parempi.

3. Reunan yli

"Rakastellessa hän käänsi minut niin, että ylävartaloni riippui vuoteen laidan yli. Aloin juuri alkaa protestoida, kun sain mahtavan orgasmin. "

Selitys

Kun pää on alaspäin, veri menee päähän, ja silloin saattaa alkaa huimata. Huimauksen tunne ja nautinto saavat jotkut kokemaan orgasmit erityisen voimakkaana.

Tee näin

Aseta hänet kesken rakastelun asentoon, jossa ylävartalo riippuu alaspäin. Ole varovainen äläkä tuppaa häntä sängystä!

4. Hidastus

"Toisinaan hän pysähtyy kesken työnnön. Sitten hän jatkaa tosi nopeaan tahtiin. Muutamassa minuutissa olen valmis! "

Selitys

Yllättävä kiihottaa. Liioitella ei kuitenkaan pidä, vaan nimenomaan pienet yllätykset, kuten taidepaussit kiihotuksessa toimivat.

Tee näin

Pysähdy kesken työnnön. Katso häntä silmiin, jatka sitten hitaasti ja lisää vähitellen vauhtia.

5. Tyyny

"Hän asettaa tyynyt peppuni alle lähetyssaarnaaja-asennossa. Tulokulma muuttuu ja kiihotus paranee."

Selitys

Oikea kulma on penetraatiossa tärkeä: g-piste löytyy paremmin ja klitoris saa enemmän kiihotusta.

Tee näin

Aseta tyyny hänen alleen ja anna hänen säätää se kohdalleen niin, että hänen on mukava olla. Aloita matalalla tyynyllä. Jos se ei riitä ota isompi tyyny tai lisää toinen. Voit myös istua polviesi varassa ja nostaa hänet reisiesi päälle.

6. Suuseksi

"Suuseksi on minusta parasta. Nuoleminen ei sinänsä kiihota vaan koko tapahtuma."

Selitys

Monet pelkäävät sukuelimistönsä haisevan tai maistuvan epämiellyttävältä. Siitä pelosta pääseminen auttaa nauttimaan täysin siemauksin (kirjaimellisesti ;)).

Tee näin

Jos pidät suuseksistä. Harjoita suuseksiä ja ilmaise nauttivasi näyttämällä hänelle, että nautit.

7. Leivonta

"Parasta on olla päällä ja antaa hänen vatvoa reisiäni ja peppuani oikein urakalla."

Selitys

Osa naisista nauttii enemmän pakaroiden ja reisien pitelemisestä kuin rintojen koskettelusta. Reisien ja pakaroiden puristeleminen yhdynnän aikana kiihottaa useita erogeenisiä alueita yhtä aikaa.

Tee näin

Pyydä hänet asettumaan päällesi ja anna reilu käsittely reisille ja pakaroille. Jos yletyt, voit hyväillä hänen anustaan samalla.

8. Kieli ylös alas

"Kun hän nuolee minua, ja olen tulossa, hän antaa kielenkärkensä lipua ylös ja alas. Tulen muutamassa sekunnissa."

Selitys

Klitoris ei ole pelkästään se kohta, jossa hermot yhtyvät, vaan koko alue on erogeeninen. Kielen liikuttaminen ylös ja alas hyväilee klitorista laajemmalta kuin pelkkä nipukan imeminen.

Tee näin

Tärkeintä on viedä kieli vakoon klitoriksen yläosassa ja liikutella kieltä pitkin vedoin.

9. Puhallus

"Hän nuolee minun vartaloani, ja sitten hän puhaltaa kohtaan. Se on hurjan kiihottavaa!"

Selitys

Puhallus tuntuu viieältä ja nuoleminen kuumalta. Vastakohdat täydentävät toisiaan.

Tee näin

Nuole ja puhalla. Alkoholi viilentää vielä enemmän, mutta älä kokeile konjakkinuolaisua sukuelimiin tai herkälle iholle.

10. Tyhjiö

"Hän otti nännini suuhun ja imi ja puhalsi vuorotellen. Se tuntui ihanalta."

Selitys

Samoin kuin kylmän ja kuuman vuorottelu, myös imun ja puhalluksen vuorottelu kiihottaa, sillä eri hermosäikeet rekisteröivät imun ja puhalluksen.

Tee näin

Hienovaraisuus on valttia. Älä tee fritsuja äläkä imeydy kumppaniin kuin nahkiainen vaan ime varovasti ja vedä ilmaa nenän kautta ja puhalla sitten. Jos kumppani ilmiselvästi pitää imusta ja puhalluksesta, voit varovasti lisätä imuvoimaa.