Testi: Voivatko suolistobakteerit hyvin?

Suolistobakteerit ovat tärkeitä elimistön hyvinvoinnille. Uskallatko testata, miten hyvin kohtelet suolistoasi?

Naisvartalo, vatsa, suolisto ja suolistobakteerit

TESTI – Voivatko suolistobakteerit hyvin?

© iStock

Suolistobakteerit ovat kuuma tutkimusaihe. Asiantuntijoiden mukaan suolistobakteerit vaikuttavat terveyteen ja hyvinvointiin muutenkin kuin suolen toiminnan kannalta. Suolistobakteerit vaikuttavat oletettavasti kaikkeen painosta mielialaan.

Suolistobakteerit tarjoavat vielä runsaasti tutkittavaa, ennen kuin niiden vaikutukset tunnetaan perinpohjaisesti, mutta nytkin tiedetään jo paljon. Jokaisella on omanlaisensa suolistomikrobit, joiden koostumus alkaa muovautua jo sikiönä, mutta elimistön suolistobakteerit eivät ole muuttumattomia, vaan niihin voidaan vaikuttaa ravintovalinnoilla jopa hämmästyttävän nopeasti.

Tutkimuksessa suolistobakteerit muuttuivat jo 48 tunnissa suhteiltaan toisenlaisiksi, kun koehenkilöt vaihtoivat ruokavaliota eläinperäisen ja kasvisruoan välillä.

Kiinnostavatko probiootit? Katso täältä

Se, miten suolistobakteerit voivat, riippuu pitkälti omista ravitsemusvalinnoista. Tarkista voivatko suolistobakteerit sinun elimistössäsi hyvin vai huonosti.

Tee testi täällä!

  Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

  KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
  Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

  Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

  TARJOUS: 3 kk 8,95 €


  Newsletter background