Nainen ja lehtiä


Mitä KUNTO PLUS -lehti sisältää?

Kerromme, millaisia juttuja KUNTO PLUS -lehdessä yleensä on, jotta tiedät, millaisia juttuja saat, kun tilaat lehden.

torstai 19. lokakuuta 2017 teksti Sara Christensen

Harkitsetko KUNTO PLUS -lehden tilaamista, mutta haluaisit tietää hieman lisää siitä, millaisia juttuja lehti yleensä sisältää? Kokosimme tänne tietoa siitä, millaista sisältöä KUNTO PLUS -lehdessä on. 

Ravitsemusaiheisia juttuja

Ruokavaliolla on suuri merkitys ihmisen hyvinvoinnille, ja siksi kerromme joka numerossa uutta tietoa siitä, miten voit syödä terveellisemmin. Saat sekä hyviä neuvoja, reseptejä että oikeaa tietoa siitä, miten mikäkin ruoka-aine vaikuttaa ja miksi. Tieto on aina mahdollisimman helppotajoisessa muodossa – ja reseptimme ovat taatusti herkullisia!

Ravitsemusneuvoja
Viisaampaa ravitsemusta

Mitä kaupassa kannattaa valita, jos haluaa ruualta makua ja hyvinvointia? Me opastamme!

Treeniaiheisia juttuja

Lehdessämme on aina runsaasti treeniaiheisia juttuja, ja jokaisessa numerossa on jokin uusi aihe keskiössä. Jutut käsittelevät esimerkiksi juoksua, lihaskuntotreeniä, joogaa ja kävelyä, ja tarkoituksena on aina se, ettei tarvitse olla alan ammattilainen ymmärtääkseen ohjeet ja noudattaakseen niitä. Treeniohjeet on laadittu kaikentasoisille liikkujille sopiviksi.

Treeniohjelmia
Saavuta treenitavoitteet

Treeniohjelmamme ovat motivoivia, innostavia ja tavalliselle lukijalle ymmärrettäviä.

Kohti terveellisempää elämää

Terveyteen kuuluu muutakin kuin vain ruokavalio ja treeni. Tärkeintä on löytää omalle elimistölle ja keholle sopiva tasapaino ja säilyttää se. Siksi keskitymme joka numerossa myös niihin terveyteen liittyviin seikkoihin, joilla ei välttämättä ole mitään tekemistä ruuan tai treenaamisen kanssa. Testaamme ajatuksiamme oikeilla naisilla, jotta näet, toimivatko teoriat myös käytännössä. 

Uniasiaa
Avusta itseapuun

Keräämme maailmalta eri alojen uusimman tiedon ja kerromme siitä ymmärrettävästi, niin voit itse kokeilla eri teorioita myös käytännössä.

Ruokaohjeet 5 päivälle

Kaikki reseptimme valmistuvat noin puolessa tunnissa – ja ne ovat sekä herkullisia että terveellisiä. Lisäksi saat aina myös valmiiksi laaditun ostoslistan, jonka kanssa tarvittavat aineet on helppo poimia kaupasta mukaan.

Ateriasuunnitelma
Ateriasuunnitelma arkeen

Kaikki reseptimme ovat superherkullisia ja helppoja valmistaa.

Uutta tietoa selkeässä muodossa

Me haluamme auttaa lukijoitamme selviytymään terveystiedon valtavassa viidakossa. Me esittelemme uusinta tutkimustietoa ja teemme yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden kanssa, jotta tarjoamamme tieto on luotettavaa sekä selkeässä ja helposti hyödynnettävässä muodossa. 

Tietoa ymmärrettävässä muodossa
E-koodiartikkeli

Annamme luukijoille tutkittua ja luotettavaa tietoa elimistöstä ja terveydestä.

Ohjelmia kotikuntoiluun

Meiltä saat ohjelmat nopeaan HIIT-treeniin, rentouttavaan joogaan tai tuloksekkaaseen lihaskuntotreeniin ja moniin muihin tavoitteisiin. Joka numerossa on uusi havainnollinen ja tehokas ohjelma, joka sopii kotona tehtäväksi.

Kotikuntoilu
Treenaa kotona

Et tarvitse viimeisimmän muodin mukaisia treenivälineitä tai kalliita salijäsenyyksiä päästäksesi kuntoon. 

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee