Nainen ja lehtiä


Mitä KUNTO PLUSsassa on?

Kerromme, millaisia juttuja KUNTO PLUSsassa yleensä on, niin tiedät, mitä saat, kun tilaat lehden.

torstai 19. lokakuuta 2017 teksti Sara Christensen

Ajattelitko tilata KUNTO PLUS -lehden, mutta haluaisit tietää lisää siitä, millaisia juttuja lehdessä yleensä on? Kokosimme tänne tietoa siitä, mistä KUNTO PLUSsassa kirjoitetaan. 

Juttuja ravinnosta

Ruokavaliolla on suuri merkitys ihmisen hyvinvoinnille, ja siksi annamme joka numerossa uutta tietoa terveellisestä ruuasta. Saat sekä hyviä neuvoja, reseptejä että oikeaa tietoa siitä, miten mikäkin ruoka-aine vaikuttaa ja miksi. Me kirjoitamme niin, että sen ymmärtää – ja reseptit ovat taatusti herkullisia!

Ravitsemusneuvoja
Mikä on terveelllistä ja mikä ei

Mitä kaupassa kannattaa valita, jos haluaa ruualta makua ja hyvinvointia? Me opastamme!

Juttuja treenistä

Lehdessämme on aina runsaasti treeniaiheisia juttuja, ja jokaisessa numerossa on jokin uusi aihe keskiössä. Jutut käsittelevät esimerkiksi juoksua, lihastreeniä, joogaa ja kävelyä, ja tarkoituksena on aina se, ettei tarvitse olla alan ammattilainen ymmärtääkseen ohjeet ja noudattaakseen niitä. Treeniohjeet on laadittu kaikentasoisille liikkujille sopiviksi.

Treeniohjelmia
Treenitavoitteista totta

Treeniohjelmamme ovat kannustavia ja innostavia, ja niitä osaa noudattaa ilman, että on ennestään mikään urheilija.

Kohti terveellisempää elämää

Terveyteen kuuluu muutakin kuin vain ruokavalio ja treeni. Tärkeintä on löytää omalle elimistölle ja keholle sopiva tasapaino ja säilyttää se. Siksi keskitymme joka numerossa myös niihin terveyteen liittyviin seikkoihin, joilla ei välttämättä ole mitään tekemistä ruuan tai treenaamisen kanssa. Testaamme ajatuksiamme oikeilla naisilla, jotta näet, toimivatko teoriat myös käytännössä. 

Uniasiaa
Avusta itseapuun

Keräämme maailmalta eri alojen uusimman tiedon ja kerromme siitä ymmärrettävästi, niin voit itse kokeilla eri teorioita myös käytännössä.

Uutta tietoa selkeässä muodossa

Me haluamme auttaa lukijoitamme selviytymään terveystiedon valtavassa viidakossa. Me esittelemme uusinta tutkimustietoa ja teemme yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden kanssa, jotta tarjoamamme tieto on luotettavaa sekä selkeässä ja helposti hyödynnettävässä muodossa. 

Tietoa ymmärrettävässä muodossa
Mitä ovat E-koodit

Tutkittua ja luotettavaa tietoa elimistöstä ja terveydestä.

Ruokaohjeet 5 päivälle

Kaikki reseptimme valmistuvat noin puolessa tunnissa – ja ne ovat sekä herkullisia että terveellisiä. 

Ateriasuunnitelma
Ateriasuunnitelma 5 päiväksi

Kaikki reseptimme ovat superherkullisia ja helppoja valmistaa.

Pikatreeni

Joka numerossa on uusi tehokas 9 minuutin pikatreeniohjelma kotitreeniin. 9 MIN RIITTÄÄ -pikatreeninohjelma mahtuu kiireisimpäänkin päivään, ja kunto todellakin kohoaa!

Kotitreeni
Treenaa tehokkaasti ja nopeasti omassa kodissasi

Kuntoa ylläpitääksesi tai kohottaaksesi et tarvitse viimeisimmän muodin mukaisia treenivälineitä tai kallista salijäsenyyttä. 

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee