Elämäsi tervein vuosi!

KUNTO PLUS kokosi yhteen vinkkejä, jotka auttavat sinua voimaan hyvin. Aloita nyt ja vietä elämäsi tervein vuosi!

10 minuutissa

Muutos 10 minuutissa!

10 minuuttia! Enempää et tarvitse.

Toimitus suosittelee: kehoanalyysivaaka antaa tietoa terveydestä

Pelkkä vaa’an lukema ei vielä kerro paljoa hyvinvoinnista vaan lähinnä vain sen, paljonko keho kokonaisuudessaan painoa – eikä mitään siitä, missä suhteessa paino koostuu esimerkiksi rasvasta ja lihasmassasta.

Hoikassakin kehossa rasvaa saattaa olla kertynyt piiloon vatsaonteloon ja sisäelinten ympärille, ruoansulatusongelmat voivat johtua kehon liian vähäisestä nestepitoisuudesta, ja jojo-laihdutus voi tehdä hallaa energiankulutukselle. Näitä ei kuitenkaan voi päätellä vielä pelkästä painoindeksistä. Toisaalta muutama painoindeksin mukainen liikakilo ei vielä tarkoita, etteikö kunto voisi olla kohdallaan tai kehonkoostumus terveellinen. Onneksi kehon koostumuksesta voi saada osviittaa helposti ja kätevästi.

**Vastauksia helposti ja kätevästi
Juuri nyt saat 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä ja kehoanalyysivaa’an yhteishintaan 24,90 euroa. Vaaka ja siihen kuuluva sovellus tarjoavat kattavaa tietoa

  • Lihasmassasta
  • Rasvaprosentista
  • Nestetasapainosta
  • Lepoaineenvaihdunnasta
  • sekä kahdeksasta muusta tekijästä, kuten painoindeksistä ja luumassasta.

Näin voit seurata edistymistäsi päivä päivältä ja antaa elimistölle juuri sitä, mitä se kulloinkin kaipaa.

Lue lisää tarjouksesta täällä: Näytä tarkemmat tiedot kehoanalyysivaa’asta[](https://tilaus.kuntoplus.fi/campaign/4-numeroa-kunto-plus-lehtea-kehoanalyysivaaka-336162/?media=RedArt)