Rapeita sipsejä uunissa

Uunisipsejä syntyy kaikista juureksista, sipulista ja muistakin kasviksista.

keskiviikko 10. lokakuuta 2012 teksti KUNTO PLUS

Sipsit tuovat ensimmäisenä mieleen ihanan rapeuden ja suolaisuuden, ja jo pelkkä sana saa veden herahtamaan kielelle ja makunystyrät hurmioon.

Sipsit kannattaa tehdä itse uunissa, jolloin ne ovat huomattavasti terveellisempiä kuin teolliset tai uppopaistetut. Kotitekoisten sipsien valmistamiseen voi käyttää hyvälaatuista öljyä, niihin voi lisätä haluamiaan mausteita ja vähentää suolan määrää.

Täältä löydät reseptit terveellisiin välipaloihin, joilla taltutat pikkunälän.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee