Maa-artisokkasipsit

Maa-artisokka sopii muuhunkin kuin keittoon. Erityisen maukasta se on rapeina lastuina.

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016 teksti KUNTOPLUS

Maa-artisokkasipsit

1 N. 100 g, 3–4 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 10 minuuttia

Valmistusaika: 50 minuuttia

Aika yhteensä: 1 tunti

AINEKSET

4 maa-artisokkaa

3 rkl oliiviöljyä

2 rkl vettä

1 tl merisuolaa

Valmistus

  • Kuori maa-artisokat ja leikkaa niistä ohuita viipaleita vihannesleikkurilla (mandoliinileikkurilla).
  • Sekoita öljy ja vesi kulhossa keskenään ja kasta maa-artisokkaviipaleet seokseen.
  • Levitä viipaleet leivinpaperin päälle pellille ja ripottele niille suolaa. Paista 125-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee