Terveellisiä reseptejä Terveelliset välipalat Maa-artiso... Maa-artisokkasipsit 1 tuntia 451 kcal Maa-artisokka sopii muuhunkin kuin keittoon. Erityisen maukasta se on rapeina lastuina. Teksti: KUNTOPLUS 18. kesäkuuta 2016 Maa-artisokkasipsit Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 N. 100 g, 3–4 annosta 8 maa-artisokkaa 6 rkl oliiviöljyä 4 rkl vettä 2 tl merisuolaa Valmistus Kuori maa-artisokat ja leikkaa niistä ohuita viipaleita vihannesleikkurilla (mandoliinileikkurilla). Sekoita öljy ja vesi kulhossa keskenään ja kasta maa-artisokkaviipaleet seokseen. Levitä viipaleet leivinpaperin päälle pellille ja ripottele niille suolaa. Paista 125-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia. Lue myos: Maa-artisokkasipsit uunissa