Kesäkurpitsasipsit

1 tuntia
590 kcal

Rapeat ja herkulliset kesäkurpitsalastut tyydyttävät suolaisennälän.

Kesäkurpitsasipsit

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 g, 3–4 annosta

  • ¼ suuri kesäkurpitsa
  • ¼ rkl tilliä
  • ¼ rkl oliiviöljyä
  • ¼ rkl vettä
  • merisuolaa ja rouhittua pippuria

Valmistus

  • Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi vihannesleikkurilla tai terävällä veitsellä.
  • Sekoita tilli, öljy, vesi, suola ja pippuri kulhossa keskenään ja kasta kesäkurpitsaviipaleet seokseen.
  • Levitä viipaleet leivinpaperin päälle pellille ja paista niitä 125-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia.

Täältä löydät reseptit terveellisiin välipaloihin, joilla taltutat pikkunälän.