Kesäkurpitsasipsit

Rapeat ja herkulliset kesäkurpitsalastut tyydyttävät suolaisennälän.

keskiviikko 10. lokakuuta 2012 teksti KUNTO PLUS

Kesäkurpitsasipsit

N. 100 g, 3–4 annosta

1 suuri kesäkurpitsa
1 rkl tilliä
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl vettä
merisuolaa ja rouhittua pippuria

Valmistus

  • Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi vihannesleikkurilla tai terävällä veitsellä.
  • Sekoita tilli, öljy, vesi, suola ja pippuri kulhossa keskenään ja kasta kesäkurpitsaviipaleet seokseen.
  • Levitä viipaleet leivinpaperin päälle pellille ja paista niitä 125-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia.

Täältä löydät reseptit terveellisiin välipaloihin, joilla taltutat pikkunälän.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee