Kesäkurpitsasipsit

1 tunti

Rapeat ja herkulliset kesäkurpitsalastut tyydyttävät suolaisennälän.

Kesäkurpitsasipsit

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 g, 3–4 annosta

  • suuri kesäkurpitsa
  • rkl tilliä
  • rkl oliiviöljyä
  • rkl vettä
  • merisuolaa ja rouhittua pippuria

Valmistus

  • Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi vihannesleikkurilla tai terävällä veitsellä.

  • Sekoita tilli, öljy, vesi, suola ja pippuri kulhossa keskenään ja kasta kesäkurpitsaviipaleet seokseen.

  • Levitä viipaleet leivinpaperin päälle pellille ja paista niitä 125-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia.

Täältä löydät reseptit terveellisiin välipaloihin, joilla taltutat pikkunälän.