Terveellisiä reseptejä Terveelliset välipalat Romescokas... Romescokastike 25 minuuttia 254 kcal Romescokastike sopii tapastarjoiluun, levitteeksi, salaattiin, pastaan ja juustosämpylään. Tässä romescokastikkeen ohje. Teksti: Signe Moesby Leth 18. syyskuuta 2023 ROMESCOKASTIKE Romescokastike on täydellinen tapastarjoilun dippi leivälle, lihalle ja kalalle. © wichmann+bendtsen Romescokastike Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 ANNOSTA ½ punaista paprikaa ½ dl manteleita 46 g aurinkokuivattuja tomaatteja ⅓ kynsi valkosipulinkynttä ⅓ tl paprikaa ⅓ tl chilihiutaleita ¼ tl merisuolaa ⅓ rkl punaviinietikkaa, voi jättää pois ½ rkl oliiviöljyä ½ rkl vettä Valmistus Halkaise paprikat, poista siemenet ja valkoiset kalvot. Paahda 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes paprikat ovat pehmeitä ja pinta on saanut väriä. Jauha paprikat, mantelit, valutetut aurinkotomaatit, valkosipuli, mausteet, etikka, öljy ja vesi tasaiseksi tahnaksi. VINKKI: Lisää romescoon tilkka vettä jos se on liian paksua. Maista ja lisää mausteita makusi mukaan.Kunto Plus 12/2023 PaprikaMantelitTomaatti