Terveellisiä reseptejä Terveelliset välipalat Suklaahipp... Suklaahippu-keksitaikinapatukat 70 minuuttia 290 kcal Mehevät itse tehdyt proteiinipatukat sopivat niin akuuttiin makeanhimoon kuin treenin jälkeiseksi palautusherkuksikin. Teksti: Signe Moesby Leth 4. helmikuuta 2025 PROTEIINIPATUKAT – Patukat sopivat kiireisenä päivänä aamupalaksikin. © wichmann+bendtsen Suklaahippu-keksitaikinapatukat Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 kpl 6 g tummaa suklaata 48 g vaniljan makuista heraproteiinijauhetta (75 g proteiinia per 100 g) 20 g mantelijauhoa ¼ hyppysellinen sormisuolaa 20 g maapähkinävoita ¼ dl hunajaa ½ dl maitoa tai kasvijuomaa Valmistus Rouhi suklaa. Sekoita keskenään proteiinijauhe, mantelijauho, suola, maapähkinävoi ja hunaja. Lisää maitoa vähän kerrallaan kunnes koostumus on kiinteä ja tasainen. Kaikkea maitoa ei välttämättä tarvita. Lisää lopuksi suklaa ja levitä massa vuokaan (12 x 22 cm). Pane tunniksi pakastimeen. Leikkaa 10 patukkaa. Patukat säilyvät pakasteessa kaksi kuukautta. VINKKI Maapähkinävoin tilalla voi käyttää myös mantelivoita tai muuta pähkinävoita. SuklaaProteiini