Suklaahippu-keksitaikinapatukat

70 minuuttia
290 kcal

Mehevät itse tehdyt proteiinipatukat sopivat niin akuuttiin makeanhimoon kuin treenin jälkeiseksi palautusherkuksikin.

Proteiinipatukat

PROTEIINIPATUKAT – Patukat sopivat kiireisenä päivänä aamupalaksikin.

© wichmann+bendtsen

Suklaahippu-keksitaikinapatukat

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl

  • 6 g tummaa suklaata
  • 48 g vaniljan makuista heraproteiinijauhetta (75 g proteiinia per 100 g)
  • 20 g mantelijauhoa
  • ¼ hyppysellinen sormisuolaa
  • 20 g maapähkinävoita
  • ¼ dl hunajaa
  • ½ dl maitoa tai kasvijuomaa

Valmistus

  • Rouhi suklaa.
  • Sekoita keskenään proteiinijauhe, mantelijauho, suola, maapähkinävoi ja hunaja.
  • Lisää maitoa vähän kerrallaan kunnes koostumus on kiinteä ja tasainen. Kaikkea maitoa ei välttämättä tarvita.
  • Lisää lopuksi suklaa ja levitä massa vuokaan (12 x 22 cm). Pane tunniksi pakastimeen.
  • Leikkaa 10 patukkaa. Patukat säilyvät pakasteessa kaksi kuukautta.

VINKKI Maapähkinävoin tilalla voi käyttää myös mantelivoita tai muuta pähkinävoita.