Nuorissa, vihreissä soijapavuissa eli edamamepavuissa on paljon proteiinia.

Edamame-hummus

Edamamepavut ovat levinneet japanilaisista ravintoloista jo lounasruokaloiden salaattipöytiinkin. Kokeile edamameja myös hummukseen.

maanantai 25. marraskuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

6 annosta

200 g (pakastettuja) edamamepapuja silvittynä
50 g tahinia
60 g kypsennettyjä kikherneitä
1 rkl soijakastiketta
1 tl raastettua inkivääriä
1 murskattu valkosipulinkynsi
½ luomulimetin mehu ja raastettu kuori
½ dl vettä

Valmistus

  • Sekoita kaikki aineet kulhossa keskenään ja soseuta ne sauvasekoittimella.
  • HUOM! Pakastetut edamamepavut myydään yleensä palkoineen. Tarvitset kokonaisia papuja kaksinkertaisen määrän, että saat tarvittavan määrän papuja ilman palkoja. Pane pussi kulhoon, jossa on lämmintä vettä, jolloin pavut sulavat nopeasti. Poista palot eli silvi pavut.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee