Kvinoapuuro marjojen kanssa

Terveellinen ja täyttävä puuro kvinoasta kaverinaan maukkaat marjat, kuten karhunvatukat. Ihana alku päivään tai supervälipala.

perjantai 29. elokuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

1 annos

35 g kvinoaa
2 reilua ruokalusikallista (35 g) kookosmaitoa
1 ½ dl vettä
½ tl kanelia
1 tl mustikka- tai acai-jauhetta (tai murskattuja marjoja)
Hyppysellinen merisuolaa
1 tl agavesiirappia
3 g tai n. 5 tl paahdettuja kookoslastuja
10 g tai 5 kpl karhunvatukkaa (tai mustikkoita tai vadelmia)
Pieni kourallinen tuoretta minttua, 5 g

LUE MYÖS: 6 hyvää syytä syödä kvinoaa

Valmistus

  • Huuhtele kvinoa.
  • Keitä sitä kookosmaidossa ja vedessä 15 min koko ajan sekoittaen.
  • Lisää kaneli, marjajauhe ja suolaa.
  • Koristele siirapilla, kookoslastuilla, marjoilla ja mintulla.


Kaurapuuro on edullista pikaruokaa - ja lisäksi superterveellistä! Kerromme terveysvaikutuksista ja annamme parhaat vinkit puuron tuunaamiseen.  

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee