Paprikabroileri

50 minuuttia
448 kcal

Vähennä tiskiä ja hoida ruuanlaitto yhdessä astiassa. Kokeile maukasta paprikabroileria, joka valmistuu alle tunnissa. Ihastut takuulla!

Paprikabroileri

OLETKO TULISEN RUUAN YSTÄVÄ? Lisää ruokaan tuoretta chilipaprikaa tai chilijauhetta.

© wichmann+bendtsen

Paprikabroileri

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 broilerin rintafilettä
  • 150 g juureksia
  • 1 punasipulia
  • 125 g ruusukaaleja
  • ¼ dl hasselpähkinöitä
  • 1 dl helmispelttiä
  • 2 dl kanalientä
  • ¼ tl rosmariinia
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • yrttimausteita, esimerkiksi rosmariinia ja timjamia

Marinadi:

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ rkl vaaleaa hunajaa
  • ½ rkl paprikaa
  • ½ tl juustokuminaa
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Sekoita marinadin ainekset ja kääntele rintafileet kauttaaltaan marinadissa.

  • Paloittele juurekset, sipuli ja ruusukaalit suupaloiksi, rouhi pähkinät.

  • Mittaa helmispeltti uunivuokaan, kaada päälle kanalientä niin että speltti peittyy, lisää juurekset ja pähkinät ja ripottele pinnalle rosmariinia, suolaa ja pippuria.

  • Paista rintafileet pannulla kauniin kullanruskeiksi, noin 2–3 minuuttia molemmin puolin, ja nosta ne sitten vuokaan. Ripottele päälle yrttisilppua.

  • Kypsennä 200 asteessa 35 minuuttia.