Broileri-paksoi-kaalipata

20 minuuttia
431 kcal

Kaipaatko vaihtelua ruokapöytään? Kokeile uusia kasviksia, kuten paksoita! Tässä annoksessa paksoin kaverina on broileria ja kaalia – ja annos valmistuu 20 minuutissa.

Broileria, paksoita ja kaalia wokissa

TUNNETKO PAKSOIN? Kokeile ihmeessä!

© wichmann + bendtsen

Kermainen broileri-paksoi-kaalipata

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 pieni (suippo)kaali
  • 1 paksoi tai 100 g pinaatinlehtiä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ½ tl chilihiutaleita
  • 2 broilerin rintafilettä
  • merisuolaa
  • 1 dl kasvislientä
  • 4 rkl kuohukermaa
  • pippuria
  • ruohosipulia

Valmistus

  • Hienonna sipuli ja valkosipuli ja silppua (suippo)kaali ja paksoi.

  • Kuullota sipulit öljyssä. Lisää chilihiutaleet.

  • Suikaloi broileri ja lisää pannulle.

  • Lisää suippokaali ja paksoi ja vähän suolaa.

  • Lisää kasvisliemi ja kiehauta kunnes neste on haihtunut. Lisää kerma ja kiehauta. Mausta

  • suolalla ja pippurilla.

  • Ripottele ruohosipulisilppua annosten päälle.