Vesimeloni-fetasalaatti

15 minuuttia
232 kcal

Vartissa valmistuva raikas ja herkullinen salaatti kesätunnelmaa tuomaan.

Salaattiannos

Vesimeloni-fetasalaatti, pähkinöitä ja minttua

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 10 saksanpähkinänsydäntä
  • 100 g (suippo)kaalia
  • Merisuolaa
  • 1 tl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 50 g frisée-, romaine tai sydänsalaattia
  • 300 g vesimelonia
  • 1 kourallinen herneenversoja
  • 1 kourallinen minttua
  • 1 kourallinen vesikrassia
  • 50 g feta- tai salaattijuustoa
  • 1 limetti

Valmistus

  • Paahda saksanpähkinät kuivalla pannulla.
  • Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja hiero joukkoon hiukan suolaa ja öljyä.
  • Huuhdo ja linkoa salaatti ja kääntele se kaalin sekaan.
  • Leikkaa vesimeloni kolmioiksi.
  • Huuhdo ja linkoa mausteyrtit puhtaiksi ja kuiviksi.
  • Asettele lautaselle kaali ja salaatti, vesimelonikolmiot, saksanpähkinän puolikkaat, murennettu feta ja yrtit.
  • Purista päälle limetin mehua.