Terveellisiä reseptejä Päivällinen Vesimeloni... Vesimeloni-fetasalaatti 15 minuuttia 232 kcal Vartissa valmistuva raikas ja herkullinen salaatti kesätunnelmaa tuomaan. Teksti: Martin Kreutzer ja Anne Larsen 17. elokuuta 2016 Vesimeloni-fetasalaatti, pähkinöitä ja minttua Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 10 saksanpähkinänsydäntä 100 g (suippo)kaalia Merisuolaa 1 tl ekstra neitsytoliiviöljyä 50 g frisée-, romaine tai sydänsalaattia 300 g vesimelonia 1 kourallista herneenversoja 1 kourallista minttua 1 kourallista vesikrassia 50 g feta- tai salaattijuustoa 1 limetti Valmistus Paahda saksanpähkinät kuivalla pannulla. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi ja hiero joukkoon hiukan suolaa ja öljyä. Huuhdo ja linkoa salaatti ja kääntele se kaalin sekaan. Leikkaa vesimeloni kolmioiksi. Huuhdo ja linkoa mausteyrtit puhtaiksi ja kuiviksi. Asettele lautaselle kaali ja salaatti, vesimelonikolmiot, saksanpähkinän puolikkaat, murennettu feta ja yrtit. Purista päälle limetin mehua. KasvisruokaSalaattiVesimeloni