300
g
mureaa naudanlihaa, esimerkiksi sisä- tai ulkofilettä
2
rkl
kalakastiketta
4
rkl
soijakastiketta
4
vartta kevätsipulia
1
dl
kookosmaitoa
1
sydänsalaatti
½
kurkkua
merisuolaa
mustapippuria
kourallinen mung-pavun ituja
kourallinen punajuuren versoja tai sinimailasen ituja
kourallinen persiljaa tai korianteria
Valmistus
Suikaloi sipuli, porkkana, paprikat ja kaali. Hienonna chili.
Kuullota sipuli paistokasarissa tai vokkipannulla oliiviöljyssä. Lisää lihasuikaleet ja ruskista.
Lisää paprikat, porkkana, chili ja kaali Lisää kalakastike ja soijakastike, kevätsipulit ja kookosmaito. Sekoita ja anna kypsyä 2–3 minuuttia.
Suikaloi salaatti ja kurkku. Lisää pannulle. Kuumenna nopeasti, etteivät ne pehmene. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tarvittaessa tilkka kastikkeita. Jaa lautasille ja ripottele päälle ituja tai versoja ja persiljaa.