Possu-kukkakaali-pähkinäwok
Vinkki!

Kun taputtelet lihat kuiviksi talouspaperilla ennen paistamista, neste ei pala pannuun, ja liha saa kauniin, ruskean paistopinnan. 

© wichmann+bendtsen

Possu-kukkakaali-pähkinäwok

Helppo ja herkullinen vokki possusta, kukkakaalista ja pähkinöistä valmistuu puolessa tunnissa.

maanantai 14. toukokuuta 2018

Possu-kukkakaali-pähkinäwok

2 annosta 

2 salottisipulia
2 vartta sitruunaruohoa
½ vihreää chilipalkoa
2 valkosipulinkynttä
1 pala inkivääriä
2 tl seesamiöljyä
250 g porsaanfilettä
2 tl kalakastiketta
2 tl osterikastiketta
2 sellerinvartta
300 g kukkakaalia
1½ dl kookosmaitoa
10 kirsikkatomaattia
pippuria
1 limetin mehu
50 g nuudeleita
1 ruukku herneenversoja
kourallinen minttua 
kourallinen maapähkinöitä

Possu-kukkakaali-pähkinäwokin valmistus

  • Hienonna salottisipulit, sitruunaruoho, chili (säästä muutama rengas koristeluun), valkosipuli ja inkivääri. Kuullota öljyssä wokpannulla. 
  • Viipaloi liha ja ruskista pannulla. Mausta osterikastikkeilla ja sekoita hyvin. Lisää 2 dl vettä.
  • Paloittele selleri ja kukkakaali ja lisää wokiin. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Lisää kookosmaito ja tomaatit ja kuumenna. Mausta kalakastikkeella, pippurilla ja limemehulla. 
  • Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja lisää wokkiin. Sekoita hyvin. 
  • Jaa lautasille ja koristele chilillä, herneenversoilla, mintulla ja pähkinöillä.

Ravintosisältö/annos
Energiaa 547 kcal
Proteiinia 36,4 g
Rasvaa 24,3 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee