Sieni-yrttimunakas
Etkö ehtisi laittaa ruokaa arki-iltaisin? Tämä herkullinen sieni-yrttimunakas valmistuu vartissa, joten se sopii erinomaisesti nopeasti valmistuvaksi päivälliseksi pitkän päivän jälkeen.
Etkö ehtisi laittaa ruokaa arki-iltaisin? Tämä herkullinen sieni-yrttimunakas valmistuu vartissa, joten se sopii erinomaisesti nopeasti valmistuvaksi päivälliseksi pitkän päivän jälkeen.
Sieni-yrttimunakas sopii niin aamiaiseksi, lounaaksi kuin päivälliseksikin.
Puhdista sienet ja viipaloi ne. Paista pannulla oliiviöljyssä, kunnes ne saavat hieman väriä. Mausta suolalla ja pippurilla. Ota puolet sienistä syrjään toiseen munakkaaseen.
Sido ruohosipulilla kaksi pientä yrttikimppua. Silppua loput yrtit. Vatkaa kaksi munaa haarukalla. Kaada munamassa pannulle sienten joukkoon. Lisää puolet yrttisilpusta.
Kypsennä, kunnes munakas hyytyy pinnalta ja pohja on kauniin ruskea. Käännä kannen avulla. Paista toinen puoli, nosta lautaselle. Valmista toinen munakas samoin.
Koristele annokset yrttikimpuilla. Tarjoa lisäksi ruisleipää.
VINKKI! Harjaa sienistä roskat pullasudilla. Sieniä ei kannata huuhtoa, etteivät ne vetisty.