Terveellisiä reseptejä Päivällinen Punajuuri-... Punajuuri-papusalaatti 15 minuuttia 394 kcal Maukas ja värikäs punajuuri-papusalaatti valmistuu vartissa. Teksti: Anne Larsen 11. helmikuuta 2019 Punajuuri-papusalaatti Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 100 g porkkanaa 300 g punajuurta 2 valkosipulinkynttä kourallinen persiljaa 100 g valkoisia tölkkipapuja 2 tl neitsytoliiviöljyä 2 tl rapsiöljyä 2 tl punaviinietikkaa merisuolaa pippuria myllystä 3 viipaletta ruisleipää Valmistus Kuori ja raasta porkkana ja punajuuri. Hienonna valkosipuli ja persilja ja valuta pavut. Lisää valkosipuli, persilja, pavut, öljyt ja punaviinietikka porkkana-punajuuriraasteen joukkoon. Mausta salaatti suolalla ja pippurilla ja tarjoa paahdetun ruisleivän kanssa. LUE MYÖS: Punajuuri salaateissa VINKKI! Persilja voittaa valkosipulinTuoreen persiljan pureskelu laimentaa valkosipulin tuoksua hengityksestä. PunajuuriPorkkanaValkopapuValkosipuliKasvisruoka