Punajuuri-papusalaatti

15 minuuttia
394 kcal

Maukas ja värikäs punajuuri-papusalaatti valmistuu vartissa.

Punajuuri-papusalaattia lautasella

Punajuuri-papusalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 100 g porkkanaa
  • 300 g punajuurta
  • 2 valkosipulinkynttä
  • kourallinen persiljaa
  • 100 g valkoisia tölkkipapuja
  • 2 tl neitsytoliiviöljyä
  • 2 tl rapsiöljyä
  • 2 tl punaviinietikkaa
  • merisuolaa
  • pippuria myllystä
  • 3 viipaletta ruisleipää

Valmistus

  • Kuori ja raasta porkkana ja punajuuri.
  • Hienonna valkosipuli ja persilja ja valuta pavut.
  • Lisää valkosipuli, persilja, pavut, öljyt ja punaviinietikka porkkana-punajuuriraasteen joukkoon.
  • Mausta salaatti suolalla ja pippurilla ja tarjoa paahdetun ruisleivän kanssa.

LUE MYÖS: Punajuuri salaateissa

VINKKI! Persilja voittaa valkosipulin

Tuoreen persiljan pureskelu laimentaa valkosipulin tuoksua hengityksestä.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background