Kunnon pihvi, perunaa ja salaattia
Täydellinen pihvi - täältä saat paisto-ohjeen - ja lisukkeet PUOLESSA TUNNISSA.
Täydellinen pihvi - täältä saat paisto-ohjeen - ja lisukkeet PUOLESSA TUNNISSA.
Leikkaa punasipulit ohuiksi lohkoiksi.
Sekoita viinietikka, sokeri/hunaja ja suola kulhossa keskenään.
Lisää punasipulilohkot ja sekoita hyvin. (Pane jääkaappiin vetäytymään 20 minuutiksi.)
Keitä pestyt ja kuoritut perunat pehmeiksi.
Huuhdo salaatti sekä vesikrassi ja linkoa ne kuiviksi.
Pilko tomaatit.
Taputtele pihvit kuivaksi talouspaperilla.
Kuumenna öljy paistinpannussa, lisää voi ja anna sen kuohahtaa.
Paista pihvit molemmilta puolilta. (Tarkempi ohje sivun lopussa.)
Mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita kastike.
Nosta pihvit ja perunat tarjolle. (Riko perunat kevyesti lusikalla painelemalla.)
Lisää salaatti ja vesikrassi annoksiin.