Terveellisiä reseptejä Päivällinen Broileri-k... Broileri-kaalicurry 15 minuuttia 383 kcal Pikaversio kanacurrysta syntyy 15 minuutissa. Teksti: Martin Kreutzer ja Anne Larsen 30. syyskuuta 2015 Broileri-kaalicurry Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 broilerin rintafileetä 2 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä 2 valkosipulinkynttä 1 pieni pala inkivääriä 1 rkl currya 2 dl kasvislientä 1 suippokaali – tai tavallinen keräkaali Merisuolaa ja mustapippuria 8 punasikurin (punasalaatti eli radicchio) lehteä (tai kaalinlehteä) 1 kourallinen herneenversoja Ohje Suikaloi broilerin rintafileet. Kuumenna ruokalusikallinen oliiviöljyä padassa tai pannussa, lisää broilerisuikaleet ja paista ne kauniin värisiksi.. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuori ja hienonna inkivääri. Lisää ne broilerisuikaleiden joukkoon. Lisää myös curry ja kasvisliemi. Kiehauta seos. Suikaloi kaali. Lisää kaalisuikaleet, ripaus suolaa ja ruokalusikallinen oliiviöljyä muiden aineiden joukkoon ja sekoita hyvin. Hauduta niin, että kaalisuikaleet painuvat kokoon. Mausta vielä tarpeen mukaan suolalla, currylla ja pippurilla. Annostele tarjolle punasikurin (tai kaalin) lehtien päälle. Koristele herneenversoilla. CurryBroileriKaali