Pastaa, perunoita, papuja ja pestoa

25 minuuttia
562 kcal

Terveellinen ja ravitseva päivällinen alle puolessa tunnissa

Pastasalaattia ja papuja kulhossa

Pastaa, perunoita, papuja ja pestoa

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 60 g täysjyväpastaa
  • 200 g (varhais)perunoita
  • 200 g vihreitä papuja
  • merisuolaa
  • 100 g valkoisia tölkkipapuja
  • 2 rkl rapsiöljyä papujen keitinveteen

Pesto

  • 3 rkl pinjansiemeniä
  • 1 dl neitsytoliiviöljyä
  • nippu lehtipersiljaa
  • 3 rkl parmesaaniraastetta
  • pippuria myllystä

Valmistus

  • Keitä pasta ja perunat omissa kattiloissaan miedossa suolavedessä al dente, eli niin, että niihin jää vielä puruvaraa. Lisää valkoiset pavut viimeiseksi minuutiksi pastan keitinveteen kuumenemaan. Pane vihreät pavut kattilaan, pirskota päälle öljyä ja ripottele suolaa. Lisää kiehuva vesi ja keitä 1 minuutti.
  • Paahda pinjansiemenet pannulla.
  • Jauha pinjansiemenet, persilja ja parmesaani ja sekoita oliiviöljyn kanssa pestoksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Annostele pasta, perunat ja pavut syville lautasille. Sekoita annoksiin ruokalusikallinen pestoa.

Herkullinen ja terveellinen päivällinen onnistuu vähälläkin vaivalla. Täältä löydät reseptit maukkaisiin päivällisaterioihin, jotka valmistuvat alle 30 minuutissa.