Naudanliha-mansikka-fetasalaatti

30 minuuttia
258 kcal

Kokeile ruokaisaa ja maukasta naudanliha-mansikka-fetasalaattia. Herkullinen salaatti syntyy alle puolessa tunnissa.

Naudanliha-mansikka-fetasalaatti

Naudanliha-mansikka-fetasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g naudan ulkofilettä
  • merisuolaa
  • pippuria
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 1 tl voita
  • 150 g frisee­salaattia ja rucolaa
  • 80 g fetaa
  • 10 mansikkaa
  • 1 pieni kourallinen minttua
  • 1 limetin mehu

Valmistus

  • Kuivaa naudanfile talouspaperilla ja hiero pintaan suolaa ja pippuria.

  • Kuumenna öljy pannulla. Lisää voi. Kun voi on sulanut, nosta file pannulle. Paista 4–5 minuuttia molemmilta puolilta. Kokeile kypsyyttä sormella – mitä pehmeämpää, sitä punaisempaa liha on. Kääri liha folioon, pane pyyhe päälle ja anna levätä muutama minuutti.

  • Viipaloi liha ohuiksi viipaleiksi. Jaa salaatit lautasille, nosta lihaviipaleet, mansikat ja fetakuutiot päälle. Koristele annokset mintunlehdillä ja purista päälle limettimehua.