Naudanliha-mansikka-fetasalaatti

30 minuuttia
258 kcal

Kokeile ruokaisaa ja maukasta naudanliha-mansikka-fetasalaattia. Herkullinen salaatti syntyy alle puolessa tunnissa.

Naudanliha-mansikka-fetasalaatti

Naudanliha-mansikka-fetasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g naudan ulkofilettä
  • merisuolaa
  • pippuria
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 1 tl voita
  • 150 g frisee­salaattia ja rucolaa
  • 80 g fetaa
  • 10 mansikkaa
  • 1 pieni kourallinen minttua
  • 1 limetin mehu

Valmistus

  • Kuivaa naudanfile talouspaperilla ja hiero pintaan suolaa ja pippuria.

  • Kuumenna öljy pannulla. Lisää voi. Kun voi on sulanut, nosta file pannulle. Paista 4–5 minuuttia molemmilta puolilta. Kokeile kypsyyttä sormella – mitä pehmeämpää, sitä punaisempaa liha on. Kääri liha folioon, pane pyyhe päälle ja anna levätä muutama minuutti.

  • Viipaloi liha ohuiksi viipaleiksi. Jaa salaatit lautasille, nosta lihaviipaleet, mansikat ja fetakuutiot päälle. Koristele annokset mintunlehdillä ja purista päälle limettimehua.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background