Naudanliha-mansikka-fetasalaatti

30 minuuttia
258 kcal

Kokeile ruokaisaa ja maukasta naudanliha-mansikka-fetasalaattia. Herkullinen salaatti syntyy alle puolessa tunnissa.

Naudanliha-mansikka-fetasalaatti

Naudanliha-mansikka-fetasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g naudan ulkofilettä
  • merisuolaa
  • pippuria
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 1 tl voita
  • 150 g frisee­salaattia ja rucolaa
  • 80 g fetaa
  • 10 mansikkaa
  • 1 pieni kourallinen minttua
  • 1 limetin mehu

Valmistus

  • Kuivaa naudanfile talouspaperilla ja hiero pintaan suolaa ja pippuria.

  • Kuumenna öljy pannulla. Lisää voi. Kun voi on sulanut, nosta file pannulle. Paista 4–5 minuuttia molemmilta puolilta. Kokeile kypsyyttä sormella – mitä pehmeämpää, sitä punaisempaa liha on. Kääri liha folioon, pane pyyhe päälle ja anna levätä muutama minuutti.

  • Viipaloi liha ohuiksi viipaleiksi. Jaa salaatit lautasille, nosta lihaviipaleet, mansikat ja fetakuutiot päälle. Koristele annokset mintunlehdillä ja purista päälle limettimehua.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background