Valkuaiswrap broileri-kaalitäytteellä

30 minuuttia
317 kcal

Oletko sinäkin hurahtanut wrappeihin mutta mietit niiden sisältämiä kaloreita? Kokeile kevyempää munakaswrappia, jonka täytteenä on broileria, suippokaalia ja pestoa.

Naisen käsi pitelee munakaswrappia, jossa on broileria, suippokaalia, pestoa ja pähkinöitä

Valkuaiswrap broileri-kaalitäytteellä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 wrapia

Valkuaismunakaswrapit

  • 6 munanvalkuaista
  • ½ rkl maitoa
  • merisuolaa
  • mustapippuria myllystä
  • tilkka extraneitsytoliiviöljyä paistamiseen

Pesto

  • 20 g pinjansiemeniä
  • 1½ kourallista basilikaa
  • ¼ dl oliiviöljyä
  • ¼ sitruunan mehu
  • 20 g parmesaaniraastetta
  • ½ valkosipulinkynttä

Täyte

  • 1 broilerinfileetä
  • ¼ suippokaalia
  • tilkka extraneitsytoliiviöljyä paistamiseen

Täytteen päälle

  • ½ kourallista tuoretta basilikaa
  • 20 g suolamanteleita (kaupasta)

Valmistus

  • Paloittele broilerinrinnat suupaloiksi ja paista tilkassa oliiviöljyä. Hienonna (suippo)kaali.
  • Vatkaa munakasmassa kuohkeaksi.
  • Ota 2 paistinpannua ja pane ne kuumenemaan kohtalaisen kuumaksi. Lorauta pannuun tilkka oliiviöljyä. Kaada neljännes munakasmassasta kumpaankin pannuun, paista (kannen alla), kunnes munakasmassa hyytyy. Käännä, ja paista toinen puoli. Pidä valmiit valkuaismunakkaat lämpiminä ja paista toiset 2 munakaswrappia.
  • Raasta parmesaani ja sekoita peston ainekset yhteen (sauva- tai tehosekoittimella). Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
  • Jaa täytteet ja ½ rkl pestoa munakkaille. Lisää basilikanlehtiä ja suolamanteleita. Kääräise wrapeiksi.

VINKKI! Voit myös käyttää valmispestoa. Terveellisintä on oliivi- tai rapsiöljyyn tehty.