Mehevää, kevyttä ja terveellistä kaalia

Kaalisesonki on parhaimmillaan syksyllä ja talvella. Tarjoile rouskuvaa kaalia mehukkaan lihan, tulisten mausteiden ja maukkaiden lisukkeiden kera.

Kaalin syöminen kannattaa!

Kaalikeittodieetin veteläksi keitetty, ilmavaivoja aiheuttava vihreä biomassa on niin menneisyyttä! Mehevää, maistuvaa ja rouskuvaa uusilla tavoilla valmistettua kaalia kannattaa kannattaa syödä sekä siksi, että se on kevyttä, myös sen lukuisien terveysvaikutusten vuoksi. Kaali auttaa ehkäisemään sydän- ja verisuonisairauksia, se alentaa aikuistyypin diabeteksen riskiä, se sisältää aimo annoksen C-vitamiinia, vain vähän energiaa ja paljon kuituja. Kaalin sisältämät glukosinolaatit jopa torjuvat syöpää! Niille, jotka karttavat kaalia sen aiheuttamien ilmavaivojen vuoksi kerrottakon, että elimistö tottuu pian kaaliin ja ilmanmuodostus vähenee. Totutteluvaiheessa kaalin voi kiehauttaa ja pakastaa, niin vatsaoireita tulee vähemmän. Täältä saat 4 kaaliohjetta, joiden avulla piintynyt kaalininhoajakin pääsee kaalin makuun!

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background