Mehevää, kevyttä ja terveellistä kaalia

Kaalisesonki on parhaimmillaan syksyllä ja talvella. Tarjoile rouskuvaa kaalia mehukkaan lihan, tulisten mausteiden ja maukkaiden lisukkeiden kera.

Kaalin syöminen kannattaa!

Kaalikeittodieetin veteläksi keitetty, ilmavaivoja aiheuttava vihreä biomassa on niin menneisyyttä! Mehevää, maistuvaa ja rouskuvaa uusilla tavoilla valmistettua kaalia kannattaa kannattaa syödä sekä siksi, että se on kevyttä, myös sen lukuisien terveysvaikutusten vuoksi. Kaali auttaa ehkäisemään sydän- ja verisuonisairauksia, se alentaa aikuistyypin diabeteksen riskiä, se sisältää aimo annoksen C-vitamiinia, vain vähän energiaa ja paljon kuituja. Kaalin sisältämät glukosinolaatit jopa torjuvat syöpää! Niille, jotka karttavat kaalia sen aiheuttamien ilmavaivojen vuoksi kerrottakon, että elimistö tottuu pian kaaliin ja ilmanmuodostus vähenee. Totutteluvaiheessa kaalin voi kiehauttaa ja pakastaa, niin vatsaoireita tulee vähemmän. Täältä saat 4 kaaliohjetta, joiden avulla piintynyt kaalininhoajakin pääsee kaalin makuun!

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background